Tandställning Invisalign - för dig över 23 år
1/5

Smile Örebro Stortorget

5 av 5
(5 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Stortorget 7, Örebro

Öppet i morgon från 07:00

Smile Örebro Stortorget

Inga lediga tider den närmaste månaden

Akut tandvård - för dig över 23 år

Du får ett kostnadsförslag

Vi på Smile Örebro Stortorget kan hjälpa dig som vill reglera dina tänder med den osynliga tandställningen Invisalign. Observera att du bara kan boka denna behandling om du är över 23 år.

Tandreglering med Invisalign

För att reglera dina tänder med Invisalign måste tandläkaren först skanna dina tänder. Utifrån det skapas sedan tandskenor som är anpassade till dina tänder. Tandskenorna är gjorda i genomskinlig plast, vilket gör att de inte syns. Var sjätte till åttonde vecka får du besöka tandläkaren för att ta fram nya skenor, som justeras lite grann varje gång. På så sätt flyttas till tänder mer och mer mellan varje besök. Du fortsätter besöka Smile Örebro Stortorget tills dina tänder har flyttats till det önskade resultatet.

Så använder du Invisalign

Du måste använda tandskenorna dygnet runt, för att tandreglering med Invisalign ska ge resultat. De enda gångerna du ska ta ut tandskenorna är när du ska äta, borsta tänderna eller använda tandtråd.

När syns resultatet av Invisalign?

Du märker oftast resultatet redan inom några veckor. För att nå det önskade resultatet skiljer sig längden på behandlingen från person till person. För en del kan det ta 6 månader, medan det tar längre för andra.

Få rådgivning om Invisalign och hur det skulle funka för dig. Välkommen till Smile Örebro Stortorget!

Om oss

Välkommen till Smile Örebro Stortorget!

Du hittar tandläkarkliniken på Stortorget mitt i centrala Örebro bara ett stenkast från Örebro Slott och Svartån. Du välkomnas av en en varm interiör med mycket rymd och ljusinsläpp. Du kan boka tid hos tandläkare, tandsköterska och kan även få specialisttandvård. Personalen strävar efter att ge dig ett personligt bemötande så att du ska känna dig trygg och bekväm. Tandläkaren kan guida dig kring själva betalningen och se om du är berättigad till tandvårdsbidrag via Försäkringskassan. Den gäller för alla över 23 år.

Vi på Smile Örebro Stortorget erbjuder:

  • Allmäntandvård
  • Specialisttandvård
  • Tandhygienist
  • Akut tandvård
  • Tandblekning
  • Tandstensborttagning

Vi erbjuder akut tandvård i Örebro

Ibland är olyckan framme och därför är vi glada över att kunna erbjuda akuttider om du till exempel slagit ut en tand. Många söker också upp tandläkaren akut vid tandvärk och problem med tandköttet.

Vi på Smile Örebro Stortorget erbjuder det senaste inom tandvård

I våra lokaler finns den allra modernaste utrustningen att finna.

Det är enkelt att hitta till Smile Örebro Stortorget

Stortorget är enkelt att hitta till då det är en viktig nod i Örebro. Om du hoppar av tåget vid Södra Station så kan du promenera längs den vackra Svartån för att komma till tandläkarkliniken. Det ligger också en busshållplats på andra sidan ån sett från vårt håll. Därifrån avgår ett flertal bussar, vilket är perfekt för dig som föredrar kollektivtrafiken. Q-park erbjuder parkering nära kliniken i anslutning till torget. Det finns också parkeringsmöjligheter i parkeringshuset i gallerian Kompassen.

Välkommen att boka en tid hos Smile Örebro Stortorget

Informationen uppdaterades 09:54 - 13 jun, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
5 av 5
Tillgänglighet
5 av 5
Lokal och hygien
5 av 5
Information
5 av 5
5 av 5

Baserat på 5 omdömen

Spontant omdöme
26 apr, 2024

Jag är enorm tacksam att ni finns alltid så hjälpsamma och man får snabbt hjälp när man behöver . Spec tack till Anna och Elin ni är fantastiska

29 apr, 2024 Smile Örebro Stortorget svarade:

Tack Elisabeth för din fina recension! Vi är glada att du känner dig så nöjd med ditt besök hos oss på Smile Tandvård Örebro Stortorget! Önskar dig en fin dag! Mvh Amanda, Smile Tandvård

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
13 nov, 2023

Får man Anna och Elin så kan man bara ge 100 st stjärnor. Är så nöjd med min nya tand från att vara sjukt rädd för tandläkare till att bara känna ett lugn för tandläkaren är värt så mycket ni är bara bäst.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
11 aug, 2023

Jag kom till Smile med stor tandläkarrädsla och en tand kort efter över 20 års uppehåll från tandläkarbesök. Det är svårt att vara rädd när man får Anna som tandläkare. Hon är proffsig, positiv och väldigt, väldigt bra på sitt jobb. Jag fick min nya tand , allra bästa bemötande och behandling och är nu ett leende rikare och betydligt mindre rädd för att undersöka mina tänder.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
3 feb, 2023

Fick snabb hjälp på nöden, gick lätt och smidig att boka tid

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
3 jan, 2023

Mycket bra tandvård!

3 jan, 2023 Smile Örebro Stortorget svarade:

Stort tack för ditt omdöme! Vi blir så glada! Mvh Sofia Smile Tandvård

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag:07:00 - 18:00
Tisdag - Torsdag:07:00 - 16:30
Fredag:07:00 - 13:00

Telefontider

Måndag:07:30 - 16:00
Tisdag - Torsdag:07:30 - 15:30
Fredag:07:30 - 12:00

Telefonnummer

019-20 8# ## Visa nummer

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier