Akut tandvård - för dig över 19 år

Boka tid hos Smile Örebro Stortorget för Akut tandvård - för dig över 19 år.

Akut tandvård - för dig över 19 år

Har du fått akuta besvär med tänderna? Då kan du söka hjälp hos oss på Smile i Örebro! Observera att du bara kan boka denna behandling om du är över 19 år.

Vi hjälper dig så snabbt vi kan

Vi kan alla råka ut för problem med tänderna som behöver åtgärdas snabbt. Kanske rör det sig om en tand som är infekterad, en krona som lossnat, skadade tänder eller tandvärk. Oavsett vilket så kan vi på Smile Stortorget i Örebro erbjuda dig en tid snabbt!

Kontakta oss på Smile Stortorget i Örebro för att boka din akuttid!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Smile Örebro Stortorget erbjuder.
08.10Imorgon
09.50Imorgon
08.00Ons 18/6
11.00Tis 24/6
3763 kr
Inga lediga tider den närmaste månaden
395 kr

Örebro
Välkommen till Smile Örebro Stortorget Du hittar tandläkarkliniken på Stortorget mitt i centrala Örebro bara ett stenkast från Örebro Slott och Svartån. Du välkomnas av en varm interiör med mycket rymd och ljusinsläpp. Du kan boka tid hos tandläkare, tandhygienister och kan även få specialisttandvård. Personalen strävar efter att ge dig ett personligt bemötande så att du ska känna dig trygg och bekväm. Behandling på Smile Örebro Stortorget: Allmäntandvård Akut tandvård Estetisk tandvård Tandimplantat Tandhygienistbehandling Tandblekning Osynlig tandställning (Invisalign) Specialisttandvård Barn- och ungdomstandvård Vid behov av mer avancerad tandvård har vi specialister i endodonti och parodontologi på plats. Vi erbjuder akut tandvård i Örebro Ibland är olyckan framme och därför är vi glada över att kunna erbjuda akuttider om du till exempel slagit ut en tand. Många söker också upp tandläkaren akut vid tandvärk och problem med tandköttet. Det är enkelt att hitta till Smile Örebro Stortorget Stortorget är enkelt att hitta till då det är en viktig nod i Örebro. Om du går av tåget vid Södra Station så kan du promenera längs den vackra Svartån för att komma till tandläkarkliniken. Det ligger också en busshållplats på andra sidan ån sett från vårt håll. Därifrån avgår ett flertal bussar, vilket är perfekt för dig som föredrar kollektivtrafiken. Q-park erbjuder parkering nära kliniken i anslutning till torget. Det finns också parkeringsmöjligheter i parkeringshuset i gallerian Kompassen. Välkommen att boka en tid hos Smile Örebro Stortorget

Smile Örebro Stortorget erbjuder en varm och välkomnande miljö där patienter uppskattar det proffsiga och vänliga bemötandet. Flera recensenter noterar utmärkt hjälp med akut tandvård och rådgivning kring tandvårdsbidrag. Några har dock upplevt svårigheter att nå kliniken och byter ofta personal till varje besök. Det har även förekommit sent avbokade tider och vissa behandlingar anses dyra.
Vänligt bemötande
Svårt nå kliniken
Olik personal varje besök
Avbokade tider sent
Dyrt för vissa behandlingar
akut tandvård, tandläkarskräck, allmäntandvård, tandreglering
*Sammanfattat från Facebook (20), Google (5) & Vården (5).

4.8
Ann-Louise N.
11 sep, 2024
Elisabeth S.
26 apr, 2024
Jag är enorm tacksam att ni finns alltid så hjälpsamma och man får snabbt hjälp när man behöver . Spec tack till Anna och Elin ni är fantastiska

Måndag
Tisdag - Onsdag