Lista ditt barn

Hos Smile Boden kan du lista ditt barn - vi hjälper er att skapa goda vanor för livet!Lista ditt barn hos Smile BodenHos Smile Tandvård kan ...

Boka tid hos Smile Boden för Lista ditt barn.

Lista ditt barn hos Smile Boden

Hos Smile Tandvård kan du lista ditt barn, för att få regelbundna kallelser till undersökningar. Från och med det år barnet fyller tre år kan du välja tandvårdsklinik för ditt barn. När du listat ditt barn hos oss får du automatiskt kallelse till kostnadsfria undersökningar.

Varmt välkommen att lista ditt barn eller ungdom hos Smile Boden!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Smile Boden erbjuder.

Boden
Varmt välkommen till oss på Smile Boden! Välkommen till våra nya och ljusa lokaler på Garnisonsgatan 6B i Boden! Här erbjuder vi på Smile Boden tandvård för dig i alla åldrar. Hos oss arbetar både tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor, så att vi kan ge dig så bra tandvård som möjligt. Det här erbjuder vi på Smile Boden På Smile Boden kan vi hjälpa dig med bland annat: Allmäntandvård Estetisk tandvård Tandhygienistbehandling Tandimplantat Tandblekning Bettskena Invisalign Tandvård för barn och ungdom Vi erbjuder akut tandvård i Boden Har du drabbats av akuta besvär med tänderna? Vi på Smile Boden kan erbjuda dig tid snabbt om du har problem med tänderna som inte kan vänta. Vi strävar efter att hjälpa dig så snabbt som möjligt. Smile Boden - så hittar du till oss Det är lätt att hitta till oss! Vår tandvårdsklinik ligger på Garnisonsgatan 6B, i det rosa huset i korsningen Luleåvägen – Garnisonsgatan. Välkommen att boka en tid hos Smile Boden!

Smile Boden upplevs av många patienter som en trevlig och välkomnande klinik. Personalen beskrivs som vänlig, lyhörd och mycket professionell. Många värdesätter den snabba och effektiva vården samt det goda bemötandet. Dock finns det några som har upplevt problem med lagningar och höga kostnader, samt bristande kostnadsinformation och telefonservice.
Snabb och effektiv tandvård
Förtroendeingivande
Problem med lagningar
Ej optimal telefonservice
barn, akut tandvård, allmäntandvård
*Sammanfattat från Facebook (8), Hitta (5) & Google (2).