Tandläkarundersökning

Hos Borås Tandvård kan vi hjälpa dig med regelbundna tandläkarundersökningar.Därför är det viktigt att gå till tandläkaren regelbundet Att ...

Boka tid hos Borås Tandvård för Tandläkarundersökning.

från 1170kr

Hos Borås Tandvård kan vi hjälpa dig med regelbundna tandläkarundersökningar.

Därför är det viktigt att gå till tandläkaren regelbundet

Att regelbundet komma på undersökning hos tandläkaren är viktigt för att hålla dina tänder friska. Genom undersökningen kan tandläkaren inte bara upptäcka problem, utan också ge dig råd kring hur du ska ta hand om tänderna för att förebygga att du ska få besvär längre fram. Vid undersökningen kontrollerar tandläkaren tänder och tandkött manuellt och med hjälp av röntgen.

Hur ofta ska man komma på tandläkarundersökning?

Det vanligaste är att man går till tandläkaren en gång per år, men det kan variera, beroende på hur mycket besvär du har. Din tandläkare kan ta fram en individuellt anpassad behandlingsplan för dig och bedöma hur ofta du behöver komma på undersökning.

Välkommen att boka tid för tandläkarundersökning på Borås Tandvård!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Borås Tandvård erbjuder.
08.30Mån 16/6
07.40Ons 25/6
14.00Fre 27/6
fr.605 kr

Borås
Välkommen till Borås Tandvård! Hos oss möts du av tandläkare med lång erfarenhet, som erbjuder tandvård anpassad efter just dig. Hos oss kan du känna dig helt trygg med den vård du får. Du hittar vår klinik centralt i Borås, med gott om kollektiva förbindelser. Sedan 2020 är Borås Tandvård en del av tandläkarkedjan Dentalum. Det här kan du få hjälp med hos Borås Tandvård På vår klinik bedriver vi i första hand allmäntandvård, men vi kan självklart även hjälpa dig om du har behov av mer avancerade ingrepp. Vi erbjuder bland annat: Regelbundna undersökningar Tandblekning Rotfyllning Borttagning av tandsten Tandutdragning Kronor och broar Lagningar Estetisk tandvård Tandimplantat Bettskena Tandproteser Skalfasader Välkommen att boka en tid hos tandläkarna på Borås Tandvård!

Borås Tandvård erbjuder en central klinik med professionell och trevlig personal som tar väl hand om sina patienter. Bemötandet är ofta uppskattat och priserna är rättvisa. Det finns dock vissa återkommande klagomål om bristande kundtjänst och tydlighet i fakturering samt kommunikation. Detta kan förbättras för en smidigare upplevelse. Kliniken passar bra för både allmän och estetisk tandvård samt barn.
Professionell och trevlig personal
Bristande kommunikation
Otydlig fakturering
Långa väntetider
allmäntandvård, estetisk tandvård, barn
*Sammanfattat från Google (55).

Vi jobbar här

Alexan Dikran