Fritt val hörhjälpmedel

Hos HÖR Stockholm i Nacka kan du använda Fritt val hjälpmedel! För oss på HÖR Stockholm Nacka är det viktigt att kunna ge alla möjlighet ...

Boka tid hos HÖR Stockholm Nacka för Fritt val hörhjälpmedel.

250kr

Hos HÖR Stockholm i Nacka kan du använda Fritt val hjälpmedel!

För oss på HÖR Stockholm Nacka är det viktigt att kunna ge alla möjlighet att välja fritt bland de hörapparater som finns på marknaden. Därför är vi inte knuta till någon enskild leverantör utan hos oss gäller Fritt val hörhjälpmedel. Det betyder att vi alltid kan erbjuda den senaste tekniken från samtliga leverantörer.

Hur fungerar Fritt val hörhjälpmedel?

Genom Fritt val hörhjälpmedel kan du välja en hörapparat eller hjälpmedel från landstingets urval. Då lånar du hörapparaten av landstinget och ansvarar för enklare skötsel. Om hörapparaten blir utsliten eller om ditt behov förändras får du byta till en ny.

Alternativt så väljer du att köpa en hörapparat med rekvisition och då kan du välja en hörapparat från vilken leverantör du vill. Rekvisition är ett bidrag som du får av landstinget vilket innebär att du betalar mellanskillnaden mellan ditt val och landstingets hörapparat, och om ditt behov förändras får du göra ett nytt val.

Kontakta oss på HÖR Stockholm Nacka om du har några frågor!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som HÖR Stockholm Nacka erbjuder.

Nacka
Välkommen till HÖR Stockholm i Nacka! Hos oss på HÖR Stockholm Nacka är du välkommen att göra hörseltest, prova ut nya hörapparater samt hörseltekniska hjälpmedel. Vi kan även hjälpa dig med service och justering av dina hörapparater samt tillbehör. Du behöver ingen remiss för att boka en tid hos oss! Om HÖR Stockholm HÖR Stockholm har fyra kliniker i Stockholm och hos oss får du hjälp av legitimerade audionomer. Våra klinker arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting och följer deras riktlinjer. Vilka tjänster erbjuder vi? Hörseltest Hörapparat Serva och justera hörapparater Hörselskydd Arbetsplatsanpassningar (hörhjälpmedel) Köp av tillbehör Vi är leverantörsoberoende - välj hörapparat själv! Vi är helt leverantörsoberoende vilket innebär att våra kunder har ett stort utbud av hörhjälpmedel med den senaste tekniken att välja bland. Hos oss kan du antingen välja en hörapparat från landstingets urval eller subventionerade hörapparater. Med subventionerade menas att du får ett bidrag från landstinget och kan välja vilken hörapparat som helst. På vår mottagning på Hesselmans Torg 5 i Sickla, mitt emot Marbodal kök, tas du emot av våra Leg. Audionomer Therese och Micke. Kontakta oss på HÖR Stockholm Nacka för att göra ett hörseltest!

Vi jobbar här

Michael
Michael
Therese
Therese

Söndag
Med anledning av Covid-19 tar vi just nu endast emot bokade besök.