Hos Familjeterapeuterna Syd i Nässjö kan vi erbjuda par- och familjeterapi som kan öka närhet och intimitet, samt fördjupa er kärlek till varandra. Det kan hjälpa dig och din partner/familj att återfinna balansen i er relation.
I många relationer kan det uppstå utmaningar som är svåra att hantera på egen hand, och man fastnar i en balansakt mellan behovet av närhet/gemenskap och behovet av självständighet. Genom terapin får ni tillsammans med er terapeut lära er att identifiera negativa beteendemönster och utveckla ett fungerande samspel, där var och en kan förbli sig själv i relationen, samtidigt som man känner närhet och gemenskap.
Vi erbjuder möjlighet till gruppterapi med en familjemedlem, genom metoderna IPT-kort och KBT-kort. Ni erbjuds 4-5 gruppsamtal, om din familjemedlem också går i terapi via remiss hos våra behandlare.
Varmt välkommen till oss på Familjeterapeuterna Syd i Nässjö!
Verksamhetschef, Prästvigd för Svenska kyrkan, leg Psykoterapeut, Handledare i psykoterapi (UHÄ), aukt Familjerådgivare, cert i Sorgbearbetningsmetoden
leg Psykoterapeut, Socionom, Familjerådgivare, Familjeterapeut, Familjebehandlare, Handledare i psykoterapi (UHÄ)