Psykodynamisk terapi, PDT

Boka tid hos Familjeterapeuterna Syd Gamla stan för Psykodynamisk terapi, PDT.

från 1200kr
45 minuter: 1200 kr (Paketpris: 4500kr), 60 minuter: 1500 kr (paketpris: 6000 kr), 75 minuter: 1875 kr, 90 minuter: 2250 min

Vi på Familjeterapeuterna Syd Gamla stan erbjuder psykodynamisk terapi, en av inriktningarna inom psykoterapin, där du i din egen takt får chans att reflektera över ditt yttre och inre liv.

Vad innebär det att gå i psykodynamisk terapi?

Tillsammans med din terapeut får du hjälp att identifiera problem och fördjupa din förståelse för hur dessa hänger ihop med hur du är som person, dina tidigare erfarenheter och hur du uppfattar din nuvarande livssituation. I denna form av psykoterapi passar det ofta bäst om du och din terapeut har en längre kontakt. Rör det sig om ett mer avgränsat problem finns även korttidsterapi som ett alternativ.

Välkommen att kontakta Familjeterapeuterna Syd Gamla stan för mer information och tidsbokning!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Familjeterapeuterna Syd Gamla stan erbjuder.

Södermalm
Välkommen till Familjeterapeuterna Syd Gamla stan! Vi arbetar sedan starten 2012 utifrån ledord som respekt, transparens och glädje. Vi eftersträvar alltid att kunna erbjuda personlig service, korta väntetider och möjlighet till utveckling – hos oss ska både klienter och anställda känna sig välkomna och sedda. Det här kan vi hjälpa dig med Familjeterapeuterna Syd Gamla stan kan erbjuda tjänster som till exempel: Individuell psykoterapi Parterapi och familjeterapi Familjerådgivning Handledning och utbildning Stöd och rådgivning I våra olika behandlingar tillämpas psykoterapeutiska inriktningar såsom psykodynamisk terapi (PDT) och kognitiv beteendeterapi (KBT). Vi erbjuder även mindfulness och medicinsk yoga som komplement till behandlingarna. Vi har breda språkkunskaper och kan också förmedla tolk vid behov. Privat kund eller företag? Vi arbetar med flera olika uppdragsgivare och kan därför välkomna klienter av olika slag: privatbetalande, via remiss från vårdcentral eller via avtal med kommun och företag. Vår mottagning i Stockholm har avtal för familjerådgivning med Stockholm Stad, Danderyd, Haninge, Huddinge, Järfälla, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Täby, Värmdö, Österåker och Lidingö kommun. Våra mottagningar Familjeterapeuterna har verksamhet på många orter i Sverige. Du hittar oss i: Stockholm - Gamla stan Stockholm - Östermalm, Humlegården Malmö Helsingborg Lund Uppsala Örebro Växjö Nässjö Rättvik Göteborg Kristianstad Vi har även mottagningar utanför Sverige, i: Köpenhamn Fuengirola Barcelona Varmt välkommen till oss på Familjeterapeuterna Syd Gamla stan!

1 omdöme
Jonny H.
24 nov, 2020
Bäst

Vi jobbar här

Johan Hagström
Johan Hagström

Verksamhetschef, Prästvigd för Svenska kyrkan, leg Psykoterapeut, Handledare i psykoterapi (UHÄ), aukt Familjerådgivare, cert i Sorgbearbetningsmetoden

IngaLill Jonsson Teneryd
IngaLill Jonsson Teneryd

leg Psykoterapeut, Socionom, Familjerådgivare, Familjeterapeut, Familjebehandlare, Handledare i psykoterapi (UHÄ)

Ulrika Vidgren
Ulrika Vidgren

Socialpedagog, basutbildad KBT terapeut, Familjerådgivare, Familjebehandlare

Inger Berselius Danared
Inger Berselius Danared

Tar hos Familjeterapeuterna Syd emot personer för individuell terapi privat eller via remiss samt personer som önskar coachning eller handledning i arbetslivet (chefer och anställda).