Hörselnedsättning / Tinnitus

På Askimskliniken kan vi hjälpa dig som har problem med tinnitus. Kan inte mätas objektivt Det finns inget sätt att objektivt mäta din...

Boka tid hos Askimskliniken - Specialistläkarvård för Hörselnedsättning / Tinnitus.

Hörselnedsättning / Tinnitus

På Askimskliniken kan vi hjälpa dig som har problem med tinnitus.

Kan inte mätas objektivt

Det finns inget sätt att objektivt mäta dina symtom vid tinnitus. Vid en bedömning är det därför vanligt att du får svara på frågor som:

• Hur ofta du upplever tinnitus.
  • Hur påträngande tinnitus känns.
  • Hur tinnitus påverkar dagliga aktiviteter.
  • Hur du påverkas mentalt av tinnitus.
  • Hur tinnitus påverkar arbetskapaciteten.
  • Hur tinnitus påverkar din allmänna hälsa.

Symtomförbättring

Behandlingen vid tinnitus innebär att man arbetar för minska symtomen och förbättra den drabbades upplevelse av de besvärande ljuden.

Boka en tid hos oss på Askimskliniken för symtomlindring vid tinnitus!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Askimskliniken - Specialistläkarvård erbjuder.

Hovås
Varmt välkommen till Askimskliniken! Vår mottagning är belägen på Askims Kyrkväg 46. Vi är anslutna till Västra Götalandsregionen och vi har inget remisskrav för dig som vill söka behandling hos oss. Specialistmottagning för öron-, näsa- och halssjukdomar Vi som jobbar på Askimskliniken är specialiserade på öron-, näsa- och halssjukdomar och är utbildade för att kunna utreda och behandla just den typen av problematik. Det finns en lång rad symtom som faller under öron-, näsa- och halssjukvård och vi behandlar dels problem som snuva, lockkänsla i öronen och klåda, dels problem som hudförändringar och knölar i ansiktet och halsen. På Askimskliniken tar vi även hand om all kirurgi inom området, inklusive huvud och hals. Välkommen att träffa våra öron- näsa- hals- läkare Behandlingsområden Vi behandlar bland annat följande problem: Öron-, näsa-, halsinfektioner Inflammation av hörselgången Öronvärk Öronsekretion Lockkänsla i öronen Öronklåda och öroneksem Vaxproppar Återkommande halsfluss Återkommande öroninflammation Återkommande bihålebesvär Återkommande näsblödningar Allergiska besvär i näsa och bihålor Vätska innanför trumhinnan Hörselnedsättningar Snarkningar Yrsel Långvarig heshet Svårigheter att svälja Vi tar även emot barn som har problem med exempelvis kort tungband, nästäppa, snarkningar, hörselnedsättning, vätska bakom trumhinnan eller upprepade öroninflammationer. Välkommen att boka din tid i dag hos oss på Askimskliniken!

4.8
Sven S.
5 jun, 2025
Carina N.
20 maj, 2025
Bästa mottagningen ever! Dr Westin är så kunnig, professionell och trevlig. Önskar att alla läkare hade den förmågan att möte sina patienter. Även övrig personal och lokaler är topp-klass på!