Hudläkare

Boka tid hos Ystad Hudläkarmottagning för Hudläkare.

Hudläkare

Hos Ystad Hudläkarmottagning får du träffa vår läkare som är specialiserad inom hudsjukdomar. Hon kan hjälpa dig med alla hudrelaterade besvär, som till exempel acne, eksem eller rosacea.

Vad gör en hudläkare?

Hudläkare är specialister på dermatologi, det vill säga hudsjukdomar, och du hittar dem både i öppenvården och på sjukhus. Hudläkaren undersöker din hud och de vill ofta titta på ett större område än det där dina besvär sitter. Ibland använder de också särskild utrustning för att ställa diagnos. Utöver att undersöka kan hudläkaren också behandla och utföra enklare operationer.

Hos vår hudläkare kan du bland annat få hjälp med:

• Acne
  • Psoriasis
  • Eksem
  • Malignt melanom
  • Födelsemärken
  • Hudcancer

Välkommen att kontakta Ystad Hudläkarmottganing!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Ystad Hudläkarmottagning erbjuder.

Ystad
Välkommen till Ystad Hudläkarmottagning! På Aulingatan 22B i Ystad hittar ni en alldeles nyöppnad hudmottagning. Här kommer du att få träffa vår kunniga hudläkare som kan hjälpa dig med allt från medicinska behandlingar till estetiska. Det här kan du få hjälp med Vår läkare är specialiserad inom hudsjukdomar och kan hjälpa dig med undersökning, diagnos och behandling. Vi kan till exempel hjälpa dig med: Eksem Rosacea Acne Psoriasis Malignt melanom Födelsemärken Hudcancer Varmt välkommen att boka en tid hos Ystad Hudläkarmottagning!

4.3
Pia C.
14 jan, 2024
Upplever inte någon respons, känns väldigt dåligt, bara ett brev om att lentigo maligna som bör tas bort! Ni borde informera bättre!
Christin P.
8 jun, 2023
Fina lokaler , mycket empatiska personal.