För mig är det viktigt att kunna erbjuda mina patienter hjälp vid akuta problem. Det kan till exempel röra sig om tandvärk, skadade tänder eller tandlossning.
Mina patienter kan alltid nå mig på telefon, och om jag inte finns på kliniken kopplas samtalet automatiskt vidare till mig!
Jag börjar alltid med att göra en noggrann undersökning och utredning av den tand som du har besvär med. Jag undersöker manuellt och med hjälp av röntgen i de fall där det behövs. Efter undersökningen erbjuder jag lämpliga behandlingsåtgärder, och du få naturligtvis ett kostnadsförslag innan vi påbörjar någon behandling.
Ring mig när du behöver få hjälp med akuttandvård!
Leg. Tandläkare
Jag är utbildad på Karolinska i Stockholm och tog min examen samt fick min legitimation 1993. Jag har arbetat som privattandläkare på mina egna kliniker sedan 1995. Jag har även arbetat som tandläkare i Oxford under 2001-2003.
För att följa utvecklingen inom tandvård och hålla mig uppdaterad går jag på många vidareutbildningskurser inom bland annat modern estetisk tandvård.
Bra tandvård bidrar till ökad självkänsla och tillfredsställelse i vardagen, vilket jag som tandläkare tycker är viktigt.