LĂ€s mer

Boka tid hos Victoriakliniken Saltsjöbaden för Bukplastik.

Bukplastik

Bukplastik Àr ett stort kirurgiskt ingrepp som förbÀttrar kroppsformen genom att överskott av hud och fett runt buken tas bort. Bukmuskulaturen stramas ocksÄ oftast upp.

Operationen utförs pÄ bÄde mÀn och kvinnor. Ofta kombineras en bukplastik med fettsugning av buk, höfter, midja och rygg för att resultatet ska bli symmetriskt runt hela bÄlen.

PÄ Victoriakliniken utför vi full bukplastik och minibukplastik

Full bukplastik inleds vanligtvis med fettsugning av rygg, midja och buk. DÀrefter lÀggs ett snitt i bikinilinjen och bukhuden med fettvÀvnad lösgörs. Bukmuskeln dras ihop i medellinjen och sedan skÀrs den överflödiga huden och fettet bort. Ofta görs Àven en förflyttning av naveln för att skapa ett symmetriskt resultat.

En minibukplastik Àr ett avsevÀrt mindre ingrepp och dÄ opereras inte bukmuskulaturen och naveln flyttas inte. Vanligen innebÀr operationen att en oval hudflik samt underliggande fett och eventuella gamla Àrr avlÀgsnas.

VÀlkommen att boka tid för konsultation hos Victoriakliniken!

Utforska fler tjÀnster

Letar du efter nÄgot annat? Se vilka fler tjÀnster som Victoriakliniken Saltsjöbaden erbjuder.

Saltsjöbaden
VĂ€lkommen till Victoriakliniken! Vi Ă€r ett specialistsjukhus för estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi belĂ€get invid strandpromenaden i Saltsjöbaden, endast 15 minuter frĂ„n Stockholm city. Hos oss erbjuds ett brett utbud av plastikoperationer samt olika hudvĂ„rds- och injektionsbehandlingar. HĂ€r möts du av kunniga kirurger och narkoslĂ€kare, som har lĂ„ng erfarenhet inom vĂ„rden. För oss Ă€r ett naturligt resultat viktigt Vi möter vĂ„ra patienter i en trygg, varm och harmonisk miljö, dĂ€r kropp och sjĂ€l kan vistas utan stress. VĂ„r mĂ„lsĂ€ttning Ă€r att med hög kompetens, modern teknik och kĂ€nsla för estetik, alltid nĂ„ ett naturligt och proportionerligt resultat. Alla ingrepp vi utför baserar sig pĂ„ vĂ„r vĂ€rdegrund och vĂ„ra garantier. Det skapar nöjda patienter med goda erfarenheter, som Ă„terkommer och pratar vĂ€l om oss. ETISKT - Vi opererar patienter med sunda önskemĂ„l, som Ă€r vĂ€l införstĂ„dda med ingreppen och vilka resultat de kan förvĂ€nta sig. ESTETISKT - Vi strĂ€var efter att uppnĂ„ ett harmoniskt och symmetriskt resultat som Ă€r proportionerligt och i balans med varje patients unika mĂ„tt och anatomiska förutsĂ€ttningar. VÄLPLANERAT - Varje operation planeras ytterst noggrant. SmĂ€rtlindring, och eftervĂ„rd skrĂ€ddarsys för varje ingrepp för att optimera sĂ€kerheten. KOMPETENT - Alla vĂ„ra operationer genomförs av vĂ„ra specialistutbildade plastikkirurger enligt fasta, vĂ€l beprövade och mycket effektiva, sĂ€kra tekniker. LÅNGVARIG RELATION - NĂ€r operationen Ă€r genomförd pĂ„börjas en skrĂ€ddarsydd eftervĂ„rd, med ett antal Ă„terbesök. VĂ„r relation avslutas inte nĂ€r sista stygnet Ă€r satt. TvĂ€rtom, dĂ„ pĂ„börjas den! Kontakta oss pĂ„ Victoriakliniken för att boka tid för konsultation! PĂ„ Victoriakliniken ingĂ„r alltid: Övernattning med helpension (vid de operationer dĂ€r övernattning Ă€r motiverad). Vi försöker alltid uppfylla individuella önskemĂ„l om mat. VĂ„r unika kapsel- och komplikationsgaranti vid bröstoperationer Garanti pĂ„ resultatet för alla ingrepp Alla mediciner, före, under och efter operation Specialanpassad BH vid bröstoperationer Fotografering med 3D-kamera, sĂ„ att du fĂ„r en bild av slutresultatet, vid bröstoperationer Fria Ă„terbesök och extrabesök Fria framtida konsultationer Varmt vĂ€lkommen till Victoriakliniken!
LĂ€s mer om mottagningen

Omdömen frÄn patienter

4.9
VÄrdkvalitet
TillgÀnglighet
‱
Hayat M.
27 sep, 2023
Fantastiskt omhĂ€ndertagande, engagerad personal, man kĂ€nner verkligen att dom bryr sig.đŸŒč💓
‱
Patricia K.
21 jun, 2022
Klinik i vÀrldsklass Àr allt jag har att sÀga!

Vi jobbar hÀr

Marina BjÀlkdal
Marina BjÀlkdal

Operationssjuksköterska/ Injektionssjuksköterska

MÄndag - Fredag

Klicka pÄ kartan för att fÄ vÀgbeskrivning.