Cellförändringar ger inga symtom eller besvär utan kan bara upptäckas genom ett cellprov. Om ditt cellprov visar på cellförändringar är du välkommen till Gynekolog Charlotte Ullberg, för vidare utredning och behandling.
Livmoderhalsen är den nedre delen av livmodern. Den allra nedersta delen kallas livmodertappen och det är där cellförändringar kan uppstå. Cellförändringar är inte en sjukdom i sig men det kan vara ett förstadium till livmoderhalscancer.
Cellförändringar i livmoderhalsen beror för det mesta på en virusinfektion. Den vanligaste typen av cellförändringar läker av sig själv. Den typ av cellförändringar som kan utvecklas till livmoderhalscancer kan tas bort genom en enkel operation.
Hos Gynekolog Charlotte Ullberg kan du få hjälp med utredning och behandling av cellförändringar.
Välkommen!
Leg. Läkare och Specialist inom gynekologi och obstetrik
Jag är legitimerad läkare och har vidareutbildat mig inom gynekologi och obstretik på Karolinska Institutet i Solna. Jag har arbetat på olika kliniker runt om i Stockholms innerstad samt under flera år i Skärholmen.
Sedan 1994 är jag privatpraktiserande gynekolog och jag har ett speciellt intresse för fertilitetsutredningar, gynekologiska infektioner och blödningsrubbningar.