1/7

Mama Mia Klara Lund Barnmorskemottagning och BVC

karta knapp bakgrund

Brunnshögsgatan 30, Lund

Öppet måndag från 08:00

Mama Mia Klara Lund Barnmorskemottagning och BVC

Kostnadsfri rådgivning

Hos Mama Mia Klara Lund erbjuder vi kostnadsfri preventivmedelsrådgivning och receptförskrivning hos en barnmorska. För att hitta det preventivmedel som passar bäst är det bra att fundera på vad som är viktigast för dig och din livsstil.

Olika typer av preventivmedel som vi erbjuder är:

  • P-piller

  • P-ring

  • P-stav

  • Hormonspiral

  • Kopparspiral

Vi kan också hjälpa dig med:

  • Provtagning för sexuellt överförbara sjukdomar

  • Graviditetstest

  • Dagen-efter-piller

  • Kondomer

Konsultation online

Vi erbjuder dessutom en öppen mottagning online. Där kan du prata med våra barnmorskor och ställa dina frågor. Behöver du ett besök efter det så ordnar vi det.

Välkommen att kontakta Mama Mia Klara Lund!

Vaccination

Pris från: 350 kr

Om oss

Välkommen till Mama Mia Klara Lund!

Hos Mama Mia Klara Lund kan du få hjälp med allt från sexuell hälsa och preventivmedel till graviditet, förlossningar och småbarnsår. Mama Mia Klara Lund finns där för dig som en trygg kontakt i ditt föräldraskap och i ditt barns hälsa och utveckling. Hos oss ska det vara enkelt att få hjälp när det behövs. Du får alltid ett personligt bemötande utifrån dina behov och får träffa samma trygga och engagerade personal vid varje besök. 

Mama Mia Klara Lund hette tidigare Klarakliniken.

Alla besök hos Mama Mia Klara Lund BVC och BMM, barnmorskemottagning, är kostnadsfria eftersom kliniken är ackrediterade och arbetar på uppdrag av Region Skåne.

Detta får du som gravid hos Mama Mia Klara Lund

Vi erbjuder kontinuerligt stöd, profylax "Föda utan rädsla", föräldragrupper både på svenska och engelska, HBTQI - grupper, Amningscafé, Rebozo massage och avslappning, Magplask (vattengympa för gravida) och mycket mer. 

Vad kan du och ditt barn få hjälp med på BVC?

På BVC får du stöd och information under de första åren i ditt barns liv. Du kan få hjälp med frågor om till bland annat mat, sömn, utveckling, skrik och oro, och vi ger dig vägledning där det behövs. Vi på Mama Mia Klara Lund BVC arbetar efter barnhälsovårdens basprogram och det svenska vaccinationsprogrammet. Det innebär bland annat läkarbesök och hembesök under barnets första år, samt regelbundna hälsokontroller och vaccinationer.

Så hittar du till mottagningen

Mottagningen hittar du i ljusa, nybyggda och fina lokaler på Brunnshögsgatan 30, 22482 Lund. Parkering finns 100 m bort ovanför Hemköp eller på pendlarparkeringen. Både spårvagn och buss stannar precis utanför, hållplats Solbjer. I samma byggnad som BVC finns också vår barnmorskemottagning och vaccinationsmottagning.

Vår värdegrund

Vi på Mama Mia har som målsättning att se, bemöta och bekräfta alla våra kunder och samarbetspartners. Vi har ett respektfullt och informativt förhållningssätt och strävar efter att ge dig service av högsta klass.

Om Mama Mia

Mama Mia är Skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Vi har ett tjugotal mottagningar i Stockholm och Skåne. Alla vi som arbetar på Mama Mia har lång yrkeserfarenhet och mycket hög specialistkompetens. Vi följer dig från att du blir gravid och under hela barnets uppväxt. Varje familj är unik, och därför anpassas vården naturligtvis efter just era individuella önskemål och behov.

Mama Mia har vårdavtal med Region Skåne.

Varmt välkommen till Mama Mia Klara Lund!

Informationen uppdaterades 13:36 - 13 jun, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag:08:00 - 16:00
Tisdag:08:00 - 18:30
Onsdag - Fredag:08:00 - 16:00

Telefonnummer

046-460 1# ## Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier