Injektionsbehandling

PĂ„ Plastikakademin erbjuder vi injektioner med botulinumtoxin A, i vardagligt tal kallat botox, hos specialiserade plastikkirurger. Botulinu...

LĂ€s mer

Boka tid hos Plastikakademin för Injektionsbehandling.

frÄn 3500kr
pris per milliliter

PÄ Plastikakademin erbjuder vi injektioner med botulinumtoxin A, i vardagligt tal kallat botox, hos specialiserade plastikkirurger. Botulinumtoxin A Àr ett muskelblockerande medel som framförallt anvÀnds för att behandla rynkor genom att förlama de muskler i ansiktet som orsakar rynkorna. Vanliga behandlingsomrÄden Àr bekymmersrynkan mellan ögonen och krÄksparkarna vid sidan om ögonen.

Effekten av en behandling kommer efter en vecka och hÄller i sig i ca sex mÄnader, och dÄ fÄr du genomgÄ en ny behandling om du vill att effekten ska kvarstÄ.

Vi vÀljer rÀtt preparat för din behandling

PÄ Plastikakademin anvÀnder vi oss av ett flertal produkter som vi anpassar utifrÄn vad som ska göras vid just din behandling. Alla produkter som innehÄller botulinumtoxin A passar nÀmligen inte vid alla typer av behandlingar.

Kontakta oss pÄ Plastikakademin om du har frÄgor kring botox!

Utforska fler tjÀnster

Letar du efter nÄgot annat? Se vilka fler tjÀnster som Plastikakademin erbjuder.

Linköping
Vi Ă€r Sveriges ledande plastikkirurgiska klinik Plastikakademin Ă€r Sveriges ledande plastikkirurgiska klinik och vi har mycket stor och unik kompetens inom plastik- och skönhetsoperationer. Vi ger personlig vĂ„rd till varje patient. Vi utför alla former av plastikkirurgi Vi utför bland annat följande plastikoperationer: Bröstförstoring/förminskning Bröstlyft Bukplastik StjĂ€rtlyft Armplastik LĂ„rplastik Fettsugning Ansiktslyft Ögonbrynslyft Ögonlocksoperation LĂ€ppförstoring Öronoperation Intimkirurgi kvinnor; blygdlĂ€ppsförminskning, vaginalförsnĂ€vning Intimkirurgi hos mĂ€n; penisförstoring, -förlĂ€ngning och -förtjockning BĂ„de rekonstruktiva och estetiska operationer Hos Plastikakademin arbetar fyra plastikkirurger som Ă€r specialiserade pĂ„ rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi. De har lĂ„ng erfarenhet och hĂ„ller sig uppdaterade med de senaste teknikerna. Detta gör dem förberedda inför vanliga operationer samt Ă€ven mer komplicerade ingrepp. VĂ„r operationsavdelning Ă€r en av Europas modernaste och mest vĂ€lutrustade. Plastikakademin skapar trygghet! För oss Ă€r det viktigt att du som patient kĂ€nner dig trygg och omhĂ€ndertagen redan vid ett första besök dĂ„ du trĂ€ffar din lĂ€kare. Vi stĂ€ller inte bara höga krav pĂ„ den utrustning vi anvĂ€nder utan Ă€ven pĂ„ vĂ„r personal. Kontakta oss pĂ„ Plastikakademin om du har frĂ„gor eller vill boka tid för en personlig konsultation. Varmt vĂ€lkommen till Plastikakademin!
LĂ€s mer om mottagningen

Omdömen frÄn patienter

VÄrdkvalitet
TillgÀnglighet
‱
Mari F.
29 apr, 2025
Opererade mig av Dr Avni. Han Àr en helt fantastisk lÀkare. Man kÀnner sig sÄ trygg och man blir sÄ nöjd med det han gör. Han har gjort mina ögonlock o fixat mina bröst. Kan varmt rekommendera Dr Avni , han Àr bÀst!
‱
Emelie S.
30 mar, 2025
Opererad av professor Gunnar Kratz. Fantastisk lÀkare som fick mig att kÀnna mig lugn under hela resan fram till ett perfekt resultat! Kan verkligen rekommendera!

Vi jobbar hÀr

Docent, Plastikkirurg

Jahan Abtahi
Jahan Abtahi

Medicine doktor, KĂ€kkirurg

Klicka pÄ kartan för att fÄ vÀgbeskrivning.