Naprapatbehandling

Boka tid hos Hela Kroppen City för Naprapatbehandling.

820kr

En naprapatbehandling utförs för att du ska få hjälp med besvär som lett till ömma och eller stela leder och muskler. En naprapat behandlar både muskler och leder.

Vi behandlar både akuta och kroniska besvär.

Före besöket

Du behöver inte förbereda något inför ditt besök.

Under en naprapatbehandling

Innan en behandling utförs kommer du att genomgå en grundlig undersökning där naprapaten ställer frågor och försöker förstå vad du har för besvär och hur de uppstått.

Syftet med behandlingen är att jobba med rörlighet i muskler och leder och att minska smärta. De vanligaste behandlingsmetoderna är mobilisering, manipulation, massage, töjning och naprapaten kan ibland även utföra akupunktur.

Efter besöket

Du mår oftast bättre direkt efter ditt besök, du känner dig mer rörlig och har mindre smärta. Ibland kan man dock bli lite trött och uppleva att man har ”träningsvärk”.

När man genomgått en serie naprapatbehandlingar och blivit kvitt sitt besvär så kvarstår en viktig del - att se till att besväret inte kommer tillbaka. Av det skälet kommer du som patient få råd och hjälp kring ergonomi och hur du kan träna upp din muskulatur för att undvika att besväret återkommer.

Hur många gånger behöver man få en naprapatbehandling?

Detta är väldigt individuellt och beror på vilken typ av besvär man har och hur länge man haft besväret etc. Men tre till fem gånger är vanligt.

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Hela Kroppen City erbjuder.
11.00Idag
11.00Fre 13/6
Se alla tillgängliga tider
820 kr

Norrmalm
Välkommen till Hela Kroppen City! Hela Kroppen City erbjuder behandling, rehab, träning och ergonomiska konsultationer. På adresser i Stockholms city arbetar naprapater, sjukgymnaster, kiropraktorer och massörer. Med högsta engagemang, professionalitet och tillgänglighet kan de erbjuda behandling, rehabiliteringsträning och förebyggande insatser för människor med besvär i ryggrad, muskler och leder. Kompetensbredd inom OMT, OMI, idrottsmedicin, akupunktur, laser, stötvågor (shockwave), ergonomi, redcord, kinesiotejpning, diagnostiskt ultraljud med mera. Mottagningar i Stockholm och Järfälla Drottninggatan 114. Här erbjuds vård av sjukgymnaster, naprapat, kiropraktor, arbetsterapeut och dietist. David Bagares gata 12. Här erbjuds vård av naprapat, sjukgymnast, kiropraktor och massageterapeut. Portkod 190404. Järfällavägen 106. Här erbjuds vård av naprapat, sjukgymnast, kiropraktor och massageterapeut. Kapellgränd 13. Här erbjuds vård av fysioterapeuter och naprapater. Historien om Hela Kroppen Hela kroppen Fysiocenter Sverige AB, eller Adolf Fredriks Fysiocenter som vi hette tidigare, startades 1994 på Drottninggatan 114 i Stockholm. Vi arbetar efter målet att du ska uppnå smidighet efter en behandling hos oss. Vår personal anpassar sig efter dina behov och skapar smidiga lösningar för dig som patient eller ditt företag. Hur har vi lyckats? – Med högsta engagemang, professionalitet och tillgänglighet kan vi erbjuda behandling, rehabiliteringsträning och förebyggande insatser för människor med besvär i ryggrad, muskler och leder. Välkommen till Hela Kroppen City du också!