Hela Kroppen City erbjuder behandling, rehab, träning och ergonomiska konsultationer. På adresser i Stockholms city arbetar naprapater, sjukgymnaster, kiropraktorer och massörer.
Med högsta engagemang, professionalitet och tillgänglighet kan de erbjuda behandling, rehabiliteringsträning och förebyggande insatser för människor med besvär i ryggrad, muskler och leder.
Kompetensbredd inom OMT, OMI, idrottsmedicin, akupunktur, laser, stötvågor (shockwave), ergonomi, redcord, kinesiotejpning, diagnostiskt ultraljud med mera.
Drottninggatan 114. Här erbjuds vård av sjukgymnaster, naprapat, kiropraktor, arbetsterapeut och dietist.
David Bagares gata 12. Här erbjuds vård av naprapat, sjukgymnast, kiropraktor och massageterapeut. Portkod 190404.
Järfällavägen 106. Här erbjuds vård av naprapat, sjukgymnast, kiropraktor och massageterapeut.
Kapellgränd 13. Här erbjuds vård av fysioterapeuter och naprapater.
Hela kroppen Fysiocenter Sverige AB, eller Adolf Fredriks Fysiocenter som vi hette tidigare, startades 1994 på Drottninggatan 114 i Stockholm. Vi arbetar efter målet att du ska uppnå smidighet efter en behandling hos oss. Vår personal anpassar sig efter dina behov och skapar smidiga lösningar för dig som patient eller ditt företag.
Hur har vi lyckats? – Med högsta engagemang, professionalitet och tillgänglighet kan vi erbjuda behandling, rehabiliteringsträning och förebyggande insatser för människor med besvär i ryggrad, muskler och leder.
Välkommen till Hela Kroppen City du också!
Informationen uppdaterades 09:55 - 16 jan, 2025