Skaffa hörapparater

HÖR Stockholm Åkersberga hjälper dig att hitta rätt hörapparatVi har ett stort utbud av hörapparater med den senaste tekniken då vi inte är ...

Boka tid hos HÖR Stockholm Åkersberga för Skaffa hörapparater.

HÖR Stockholm Åkersberga hjälper dig att hitta rätt hörapparat

Vi har ett stort utbud av hörapparater med den senaste tekniken då vi inte är bundna till någon leverantör. Hos oss kan du välja en hörapparat från landstingets urval eller subventionerade hörapparater. Med subventionerade menas att du får ett bidrag från landstinget och kan välja vilken hörapparat som helst.

Vi anpassar hörapparaterna med hjälp av vår kunskap och erfarenhet så att du som kund får ett optimalt hörande oavsett situation.

Hur går min utprovning av hörapparater till?

Första besöket;
Tillsammans gör vi en bedömning efter dina behov och önskemål av hörapparater. När du gjort ditt val får du information om tekniska hjälpmedel som kan komplettera dina hörapparater, både privat och på ditt arbete.

Andra besöket;
Din audionom anpassar dina hörapparater efter din hörsel. Hen förklarar hur hörapparaterna fungerar och hur de ska skötas. Du får även med ett startpaket med batterier och eventuella tillbehör.

Tredje besöket;
Du får beskriva hur du upplevt prövotiden med dina hörapparater. Din audionom kan om det behövs, finjusterar dina hörapparater efter dina upplevelser. Vid behov gör vi tester för att säkerställa hörapparaternas effekt.

Vi har öppet köp i 30 dagar om du inte är nöjd med dina hörapparater och vill lämna tillbaka dem.

Service av dina hörapparater

Du är alltid välkommen till oss för att serva dina hörapparater. Vi kan justera dem vid behov och hjälpa dig om du vill köpa tillbehör till dina hörapparater. Du kan bland annat komplettera dem med tekniska hjälpmedel t.ex. till telefon eller TV.

Välkommen att boka din tid hos oss på HÖR Stockholm Åkersberga!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som HÖR Stockholm Åkersberga erbjuder.
250 kr
250 kr

Åkersberga
Hos HÖR Stockholm Åkersberga är du välkommen att göra ett hörseltest utan remisskrav Hos oss kan du göra en undersökning om du upplever att du har fått nedsatt hörsel. Vår klink arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting och följer deras riktlinjer. Vi har ett nära samarbete med David Waldfogel på Öron-Näsa-Hals mottagningen i Åkersberga. För oss är det viktigt att tillgodose dina behov. Vi lägger stor vikt vid att hjälpa till så att du får höra bättre oavsett om det är på din arbetsplats eller privat. Vilka tjänster erbjuder vi? Hörseltest Hörapparat Serva och justera hörapparater Hörselskydd Arbetsplatsanpassningar (hörhjälpmedel) Köp av tillbehör Vi är leverantörsoberoende! HÖR Stockholm är helt leverantörsoberoende vilket innebär att du har ett stort utbud av hörhjälpmedel att välja bland. Antingen väljer du en hörapparat från landstingets urval eller subventionerade hörapparater. Med subventionerade menas att du får ett bidrag från landstinget och kan välja vilken hörapparat som helst. På vår mottagning på Hackstavägen 22 i Alceahuset tas du emot av Marie eller Lotta. Kika gärna in på vår hemsida för att få en presentation av dem! Varmt välkomna att boka din undersökning hos oss på HÖR Stockholm Åkersberga!

4.6

Jakob
Kari
Kari

Söndag
Med anledning av Covid-19 tar vi just nu endast emot bokade besök.