Akut tandvård

Har du fått akuta besvär med tänderna? Då kan du söka hjälp hos Tandläkare Annika Ireblad.Akut tandvård i Upplands VäsbyVi kan alla råka ut ...

Boka tid hos Tandläkare Annika Ireblad för Akut tandvård.

Akut tandvård i Upplands Väsby

Vi kan alla råka ut för problem med tänderna som behöver åtgärdas snabbt. Kanske rör det sig om en tand som är infekterad, en krona som lossnat, skadade tänder eller tandvärk. Oavsett vilket så kan Tandläkare Annika Ireblad erbjuda dig en tid snabbt!

Välkommen att boka en akut tandläkartid i Upplands Väsby hos Tandläkare Annika Ireblad!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Tandläkare Annika Ireblad erbjuder.
12.45Mån 2/6
10.30Tis 3/6
13.20Ons 4/6
Se alla tillgängliga tider
950 kr

Upplands Väsby
Tandläkare Annika Ireblad har haft sin mottagning sedan 1997. Det var Annikas mamma Lena Lindvall som öppnade mottagningen 1974. Hos oss får du tandvård i en lugn och familjär miljö. Vi försöker alltid se till patientens önskemål och ger dig den tid och behandling som du behöver. Vi tar gärna hand om hela familjen, både barnen och de vuxna! Vi har erfarenhet av att ta emot tandvårdsrädda patienter, såväl vuxna som barn. Vi har öppet som vanligt! Vi håller vår mottagning öppen som vanligt och har vidtagit åtgärder för att försäkra oss om att både vi och våra patienter ska känna oss trygga när det gäller smittrisken för covid-19. Bland annat har vi gått tre stycken kurser för att fördjupa våra kunskaper när det gäller våra basala hygienrutiner, och hur vi ska arbeta patientsäkert. Har du några frågor kring hur vi arbetar är du alltid välkommen att höra av dig! Förebyggande tandvård En betydande del av vår tandvård är den förebyggande. Vi ger dig tips och råd om hur du själv tar hand om dina tänder på bästa möjliga sätt – allt för att minska risken för bland annat karies och tandlossning. Vi erbjuder följande behandlingar: Barntandvård Undersökning Tandblekning med Zoom lampa på kliniken Hemmatandblekning med skenor Bettskena Kronor och broar Visdomständer Tandimplantat Medicinsk laser Snarkskenor/sömnutredningar InvisalignGo Följ oss på Facebook! Gå gärna in och följ oss på vår Facebook-sida för de senaste uppdateringarna! Välkommen att kontakta oss för mer information!

Tandläkare Annika Ireblad och hennes team får mycket beröm för sitt vänliga och professionella bemötande. Många patienter uppskattar den mysiga och trygga miljön på kliniken, vilket gör den särskilt lämplig för barn och personer med tandvårdsrädsla. Ett fåtal har påpekat att kostnadsinformationen kan vara bristfällig ibland, men överlag är intrycket mycket positivt tack vare den familjära och kompetenta vården.
Mysigt och vänligt
Lugnt och tryggt
Familjär känsla
Bra för tandvårdsrädda
Kostnadsinformation saknas ibland
Pratsam under behandling
barn, tandvårdsrädda, Familjetandvård, akut tandvård
*Sammanfattat från Muntra (167), Vården (10), Google (5) & Facebook (3).

4.9
Bert M.
20 maj, 2025
Otroligt bra bemötande samt behandling! Fantastiskt snygg brygga! Dags att le igen😀
Mikaela R.
17 apr, 2022