Ultraljud

Var genomförs ultraljud hos Mama Mia?Ultraljud genomförs på våra systermottagningar i Kista, Söder och på Östermalm. Bokning görs tillsamman...

Boka tid hos Mama Mia Solna Barnmorskemottagning och BVC för Ultraljud.

Ultraljud

Var genomförs ultraljud hos Mama Mia?

Ultraljud genomförs på våra systermottagningar i Kista, Söder och på Östermalm. Bokning görs tillsammans med din barnmorska på plats snabbt och enkelt.

Mama Mia erbjuder följande ultraljudsundersökningar både dagtid och kvällstid på våra ultraljudsmottagningar:

• Tidig bestämning av graviditetslängd, levande foster och antal
  • KUB (Combined Ultrasound and Biochemistry)
  • NIPT (Non-Invasive Prenatal Testing)
  • RUL: Rutinultraljud med organscreening
  • Tillväxtkontroll/Moderkakskontroll

Vårdval Stockholm - remiss till Mama Mia

Om du är inskriven på någon annan barnmorskemottagning som ingår i Vårdval Stockholm och önskar göra ditt ultraljud vid vår ultraljudsenhet kan din barnmorska skriva en remiss dit.

Välkommen till Mama Mia Solna!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Mama Mia Solna Barnmorskemottagning och BVC erbjuder.

Solna
Mama Mia Solna välkomnar dig till våra generösa och nyrenoverade lokaler ett stenkast från Sundbybergs Centrum. Vi sitter tillsammans med vår egen vårdcentral To Care mitt i Solna Business Park. Här erbjuder vi mödrahälsovård, barnhälsovård, preventivmedelsrådgivning, cellprovtagning och husläkarmottagning. Vi kan ordna med tolk vid behov. Vad hjälper Mama Mia Solna till med? Vi guidar och stödjer dig/er genom hela graviditeten. Från första graviditetsbeskredet till efter att barnet är född. Hos oss får du hjälp med allt som gäller under en graviditet så som lyssna på hjärtljud, följa barnet tillväxt, provtagning, ultraljudsbokning, mätning av blocktryck, föräldrarutbilning med mera.  Mama Mias värdegrund För oss är det viktigt att se, bemöta och bekräfta alla våra kunder och samarbetspartners genom ett respektfullt och informativt förhållningssätt och med högsta servicefaktor. Om Mama Mia Mama Mia är Skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Vi som arbetar på Mama Mia har alla lång yrkeserfarenhet och mycket hög specialistkompetens. Vi följer dig från graviditeten och under hela barnets uppväxt. Vården anpassas efter just era individuella önskemål och behov, för varje familj är unik! Mama Mia har vårdavtal med Region Stockholm. Varmt välkommen till Mama Mia Solna!

4.7
Jennie O.
15 nov, 2024
Väldigt väldigt tacksam för barnmorskorna här som alltid bemöter en med ett leende och ett proffsigt omhändertagande. Tack.
1.3
Anna T.
6 nov, 2024
Jag varnar för denna MVC. Nonchalant personal som inte bryr sig om patienterna eller lyssnar när man konstruktivt lyfter hur man blivit behandlad av dem, där ingen tar ansvar för eller ber om ursäkt för hur de hanterat ens ärende. Felaktiga svar i chatten på frågor man ställt av sköterskan, svar som dröjer över 24h varje gång man skrivit TROTS att de säger att de ska svara inom 1-2 h (inom öppettider), och nu senast har jag inte ens fått svar och det har nu gått över 24h sedan jag skrev. Inställda möten som de inte ens informerar om att de ställer in. Katastrofal mottagning, håll er undan.

Söndag
Reception: