null
1/5

Mama Mia Solna Barnmorskemottagning och BVC

4.9 av 5
(15 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Englundavägen 11, Solna

Öppet måndag från 08:00

Mama Mia Solna Barnmorskemottagning och BVC

Cellprovtagning

Kostnadsfritt

Hos oss på Mama Mia Solna erbjuder vi graviditetstest.

Vanliga symtom vid graviditet

Det vanligaste symtomet på graviditet är utebliven mens. Andra symptom är trötthet, illamående, bröstspänningar och mensvärkskänsla.

När kan man ta ett graviditetstest?

För att få ett säkert svar på om du är gravid bör du ta testet samma dag som din mens skulle ha kommit. Om du inte vet när mensen ska komma kan du ta testet tre veckor efter ett oskyddat samlag, då bör det ge ett säkert resultat.

Om du gör graviditetstestet för tidigt har hormonnivåerna inte stigit tillräckligt för att testet ska ge ett säkert svar. Då kan du göra ett nytt test efter en vecka om din mens inte har kommit.

Om du är gravid

Hos oss på Mama Mia Solna kan vi ge dig information om rådgivning kring din graviditet. Under graviditeten ger vi dig individuell omvårdnad under din graviditet och efter förlossningen anpassad utifrån dina önskemål.

Kontakta oss på Mama Mia Solna för att boka tid!

Om oss

Mama Mia Solna välkomnar dig till våra generösa och nyrenoverade lokaler ett stenkast från Sundbybergs Centrum. Vi sitter tillsammans med vår egen vårdcentral To Care mitt i Solna Business Park.

Här erbjuder vi mödrahälsovård, barnhälsovård, preventivmedelsrådgivning, cellprovtagning och husläkarmottagning.

Vi kan ordna med tolk vid behov.

Vad hjälper Mama Mia Solna till med?

Vi guidar och stödjer dig/er genom hela graviditeten. Från första graviditetsbeskredet till efter att barnet är född. Hos oss får du hjälp med allt som gäller under en graviditet så som lyssna på hjärtljud, följa barnet tillväxt, provtagning, ultraljudsbokning, mätning av blocktryck, föräldrarutbilning med mera. 

Mama Mias värdegrund

För oss är det viktigt att se, bemöta och bekräfta alla våra kunder och samarbetspartners genom ett respektfullt och informativt förhållningssätt och med högsta servicefaktor.

Om Mama Mia

Mama Mia är Skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Vi som arbetar på Mama Mia har alla lång yrkeserfarenhet och mycket hög specialistkompetens. Vi följer dig från graviditeten och under hela barnets uppväxt. Vården anpassas efter just era individuella önskemål och behov, för varje familj är unik!

Mama Mia har vårdavtal med Region Stockholm.

Varmt välkommen till Mama Mia Solna!

Informationen uppdaterades 09:14 - 14 jun, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
4.93 av 5
Tillgänglighet
4.8 av 5
Lokal och hygien
4.93 av 5
Information
4.93 av 5
4.9 av 5

Baserat på 15 omdömen

Spontant omdöme
12 mar, 2024

Har gått hos en helt magisk barnmorska under graviditeten och nu samma känsla hos min barnsjuksköterska på BVC.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
11 okt, 2022

Har besökt dem vid tre tillfällen och träffat tre olika barnmorskor, alla överträffade alla förväntningar! Riktigt bra, man känner sig verkligen omhändertagen och att de genuint bryr sig. Rekommenderar dem varmt!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
2 jan, 2022

Jag hade den mest fantastiska barnmorskan man kan tänka sig! Hon var ett stöd för mig under hela graviditeten, samt efter förlossningen och visade ett engagemang för mig som patient på ett sätt jag aldrig varit med om inom vården. Otroligt kompetent barnmorska och jag kommer garanterat komma tillbaka till Mama Mia och framförallt till min barnmorska.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
19 nov, 2021

I början av graviditeten var jag väldigt rädd och orolig eftersom det var mitt första barn jag väntade. Barnmorskan som tog hand om mig under hela graviditeten gav mig den trygghet som jag så väl behövde inför förlossning och tid som ny förälder. Utan detta fina stöd vet jag inte hur jag skulle klarat mig. Tusen tack för allt engagemang som just min egen barnmorska gav mig. Kommer åter när jag blir gravid nästa gång!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
11 okt, 2021

Bästa barnmorskan

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 17:00
Reception:

Telefontider

Måndag - Torsdag:08:00 - 16:30
Fredag:08:00 - 15:00

Telefonnummer

08-506 49# ## Visa nummer

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier