Hos Familjeterapeuterna Syd erbjuder vi par- och familjeterapi. Terapin hjälper er att identifiera negativa mönster och skapa en mer balanserad relation.
I alla relationer krävs en balans mellan behovet av närhet och behovet av självständighet. När denna balans inte fungerar kan det skapa konflikter och negativa mönster som upprepas, medan man upplever känslor som ilska och besvikelse.
I terapin får ni hjälp att identifiera mönster och hitta sätt att bryta dem, för att skapa relationer med mer närhet och förståelse.
Vid terapin arbetar ni tillsammans med terapeuten kring djupliggande känslomässiga beteenden och mönster. Vi reder ut era behov och förväntningar, och syftet med terapin är att kärleken och närheten i relationen ska fördjupas.
Välkommen att kontakta Familjeterapeuterna Syd för mer information!
Verksamhetschef, Prästvigd för Svenska kyrkan, legitimerad Psykoterapeut inriktning Familj, Psykoterapihandledare enligt UHÄ, auktoriserad Familjerådgivare, certifierad i Sorgbearbetningsmetoden.
Socionom, legitimerad Psykoterapeut familjeinriktning, ack. IPT.
Beteendevetare, basutbildad i integrativ psykoterapi, familjerådgivare, diplomerad, psykosyntesterapeut
steg 1 KBT, Socionom, Familjerådgivare