Tandläkarundersökning

Boka tid hos City Lasertandvård för Tandläkarundersökning.

Tandläkarundersökning

Till City Lasertandvård är du välkommen på en tandläkarundersökning. Det är en rutinundersökning som man gör regelbundet för att upptäcka problem med tänderna. Hur ofta du kommer på undersökning beror på hur mycket problem du har, men det är vanligt att gå en gång per år.

Hur går undersökningen till?

Vid undersökningen går tandläkaren igenom dina tänder, både manuellt och med hjälp av röntgen. Hen tittar efter karies eller andra problem med tänder och tandkött, som till exempel tandlossning. Tandläkaren kan också ge dig råd om hur du ska sköta om dina tänder för att undvika framtida problem.

Välkommen till City Lasertandvård!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som City Lasertandvård erbjuder.

Norrmalm
Mitt i centrala Stockholm på Sveavägen 35 hittar du City Lasertandvård. Hos oss får du alltid ett vänligt bemötande och vi hjälper dig med allt från regelbundna undersökningar till större ingrepp, som tandimplantat. Vi kan bland annat hjälpa dig med: Lagningar Estetisk tandvård Tandreglering Bettrehabilitering Regelbundna undersökningar Tandimplantat Ett vänligt bemötande För oss är det viktigt att du känner dig trygg och omhändertagen. Hos oss står du som patient i fokus och vi anpassar alltid behandlingen efter dina behov och förutsättningar. Laser - för skonsammare tandvård Vi använder oss av laser för att laga hål och mycket annat. Det är ett skonsammare alternativ till den traditionella borren. Lasern skapar inga obehagliga vibrationer och tar endast bort de delar av tanden som är skadade. Varmt välkommen till oss på City Lasertandvård!

4.8
1 omdöme
4.8
Marjo
21 nov, 2017
Mycket duktig tandläkare, jag som har tandläkar skräck hann inte bli rädd!! Hon jobbar bra på ett smidigt och snabbt och lugnt sätt.Jag är mycket nöjd:)

Vi jobbar här

Matilda Alvin