Tandläkarundersökning

Boka tid hos Tandläkare Marie Thårlin Ranta för Tandläkarundersökning.

Tandläkarundersökning

En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Den är viktig för att upptäcka och behandla problem som till exempel karies och tandlossning i tid.

Hur ofta ska jag komma på undersökning?

Hur ofta man bör gå på tandläkarundersökning vid vuxen ålder beror på hur stora problem man har med sina tänder, men det är vanligt att gå en gång per år om man inte har några större problem.

Hur går en tandläkarundersökning till?

Vid undersökningen kontrollerar tandläkaren manuellt och med hjälp av röntgen om man har hål, hur tandköttet ser ut och om det finns risk för tandlossning. Vid besöket brukar tandläkaren även ta bort tandsten om det behövs.

Om du behöver få behandling

Om det visar sig att du har några problem som behöver åtgärdas, till exempel ett hål, kommer vi tillsammans fram till hur och när det ska åtgärdas. Oftast bokar man en ny tid för behandling.

Varmt välkommen till Tandläkare Marie Thårlin Ranta!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Tandläkare Marie Thårlin Ranta erbjuder.

Tandläkare Marie Thårlin Ranta
Aktuell information Vi arbetar sedan hösten 2023 i våra nya lokaler på Alströmergatan 34. Mer information om oss hittar du  på  https://www.mariedental.se/ Vilka som jobbar här Hos oss hittar du mig, tandläkare Marie Ranta och Åsa som är klinikens tandsköterska. Det är Åsa som svarar i telefon och sköter om dina bokningar med mera. Patienten i fokus Hos oss är patienten alltid i fokus. Vårt mål är att ha en personlig, lugn och stressfri miljö, så att du som patient känner dig trygg och väl omhändertagen. Vi har många års erfarenhet och jobbar med all typ av tandvård. Friska tänder alla dagar! Alla vill vi väl ha friska tänder - hela livet ut - alla dagar på året? Det är numer dokumenterat att god tandhälsa är grundläggande för god hälsa överlag. Därför fokuserar vi mycket på förebyggande tandvård, profylax. I det förebyggande arbetet ingår förstås regelbundna undersökningar, tandstensborttagning och polering. Där ingår även, vad vi anser som allra viktigast; tips och råd hur du ska göra för att hålla dina tänder blanka resten av året. Hitta till oss Du tar dig enkelt till oss med tunnelbana eller buss till Fridhemsplan. Det finns också garage i huset, infart från Fridhemsgatan 24. P-avgiften 70:- drar vi av från notan! Varmt välkommen till oss!

Tandläkare Marie Thårlin Rantas klinik är högt uppskattad för sin proffsiga och empatiska vård. Många patienter lovordar den lugna och trivsamma miljön samt den nya och fräscha lokalen. Kliniken värderas högt hos de med tandläkarskräck, och bemötandet beskrivs ofta som mycket bra. Några patienter nämner att tillgängligheten kan förbättras, men överlag är feedbacken mycket positiv.
Professionell och empatisk
Ny fräsch klinik
Lugn och trivsam miljö
Kunnig och pålitlig
Proffsigt bemötande
Tillgänglighet kan förbättras
rädda patienter, allmän tandvård
*Sammanfattat från Google (23) & Vården (6).

Sylvia M.
27 jun, 2021
Bästa tandläkaren i stan! Noggrann, snäll och humoristisk!
Lena

Måndag
Tisdag
Torsdag
Söndag
Vi har stängt en fredag i månaden, då har vi öppet 8-13 på onsdagen istället.

Måndag
Tisdag
Torsdag
Vi har stängt en fredag i månaden, då har vi öppet 8-13 på onsdagen istället.