Hos Sant Elias Klinik i Fruängens Läkarhus kan vi hjälpa dig som lider av klimakterierubbningar och klimakteriebesvär.
Nästan 75 procent av alla kvinnor som går igenom klimakteriet upplever besvär. Klimakteriet inleds oftast med att din mens förändras och det inträffar vanligtvis när du passerat 45-års åldern.
Klimakteriet pågår under en begränsad period i livet och hur länge är individuellt. Det kan vara allt från sex månader upp till fem år.
Boka en tid hos oss Sant Elias Klinik för att få hjälp med dina klimakteriebesvär!

Vår gynekologmottagning ligger i nyrenoverade och fräscha lokaler i Fruängens Läkarhus, nära till Fruängens Centrum och kollektivtrafik.

Gynekolog
Webbsida
gynfruangen.webs.comTelefon
Hos Sant Elias Klinik kan du komma på en gynekologisk undersökning. En gynekologisk undersökning innebär en undersökning av kvinnans…
Hos oss på Sant Elias Klinik kan vi hjälpa dig med preventivmedelsrådgivning. Vi erbjuder tester och rådgivning om vilket preventivmedel…
Om du/ni under en längre tid har försökt att bli gravida kan du/ni genomgå en fertilitetsutredning. Det finns en rad olika faktorer som…

Att upptäcka förändringar i kroppen kan väcka oro, och tanken på cancer kan kännas skrämmande. Läs mer om cancer här.

Vasektomi är en form av manlig sterilisering där sädesledarna klipps bort och gör att sperma inte innehåller spermier längre. Konsekvensen blir att du inte kan göra någon gravid. Lär dig mer om vasektomi här!
Sponsrad