Om du vill göra ett bröstlyft, kan du få hjälp av specialisterna på Plastikkirurgen Stockholm.
Bröst tenderar att sjunka med åren. Hur snabbt detta går beror på flera faktorer, som till exempel bröststorlek, elasticitet i huden, om man har ammat och så vidare. Med hjälp av en bröstoperation kan vi på Plastikkirurgen Stockholm ge dina bröst ett lyft.
När du först kommer till oss börjar vi med en konsultation. Du får berätta om dina önskemål, varför du vill göra ett lyft och får chansen att ställa alla dina frågor. Vi berättar om ingreppet och vad du kan förvänta dig för resultat utifrån dina önskemål och förutsättningar. Om du bestämmer dig för att genomgå ett bröstlyft, kan vi diskutera pris och boka in en tid för operation.
Det finns olika typer av bröstlyft beroende på hur mycket brösten har sjunkit ned. Mindre bröstlyft utförs under lokalbedövning, medan större bröstlyft görs under narkos. Den absolut minsta formen av ingrepp är ett såkallat vårtlyft, vilket innebär att man tar bort hud runt vårtgården. Den mest omfattande operationen utförs på samma sätt som en bröstförminskning, med skillnaden att körtlar och fettvävnad lämnas kvar.
Hos Plastikkirurgen Stockholm kan du boka tid för ett bröstlyft!
Överläkare/plastikkirurg
Överläkare/plastikkirurg