Om du vill göra ett bröstlyft, kan du fÄ hjÀlp av specialisterna pÄ Plastikkirurgen Stockholm.
Bröst tenderar att sjunka med Ären. Hur snabbt detta gÄr beror pÄ flera faktorer, som till exempel bröststorlek, elasticitet i huden, om man har ammat och sÄ vidare. Med hjÀlp av en bröstoperation kan vi pÄ Plastikkirurgen Stockholm ge dina bröst ett lyft.
NÀr du först kommer till oss börjar vi med en konsultation. Du fÄr berÀtta om dina önskemÄl, varför du vill göra ett lyft och fÄr chansen att stÀlla alla dina frÄgor. Vi berÀttar om ingreppet och vad du kan förvÀnta dig för resultat utifrÄn dina önskemÄl och förutsÀttningar. Om du bestÀmmer dig för att genomgÄ ett bröstlyft, kan vi diskutera pris och boka in en tid för operation.
Det finns olika typer av bröstlyft beroende pÄ hur mycket brösten har sjunkit ned. Mindre bröstlyft utförs under lokalbedövning, medan större bröstlyft görs under narkos. Den absolut minsta formen av ingrepp Àr ett sÄkallat vÄrtlyft, vilket innebÀr att man tar bort hud runt vÄrtgÄrden. Den mest omfattande operationen utförs pÄ samma sÀtt som en bröstförminskning, med skillnaden att körtlar och fettvÀvnad lÀmnas kvar.
Hos Plastikkirurgen Stockholm kan du boka tid för ett bröstlyft!