Barntandvård

Boka tid hos Folktandvården Tullinge, Botkyrka för Barntandvård.

Barntandvård

Till Folktandvården Tullinge är du välkommen med ditt barn, för regelbundna undersökningar och behandling. Vi har lång erfarenhet av barntandvård och kan hjälpa er utifrån era behov.

Viktigt med regelbundna undersökningar

När ditt barn har fyllt tre år har du möjlighet att lista dem hos oss. Vi kallar sedan till regelbundna undersökningar, där vi undersöker barnets tänder för att upptäcka eventuella problem. På så sätt kan vi snabbt sätta in behandling när det behövs. Hur ofta barnet kallas beror på deras behov, men vi kallar minst vartannat år.

Barntandvård är gratis

Barn och ungdomar går gratis till tandläkaren, till och med sista december det år man fyller 23 år. Detta inkluderar alla behandlingar och undersökningar, utom estetiska ingrepp.

Varmt välkommen att lista ditt barn hos oss på Folktandvården Tullinge!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Folktandvården Tullinge, Botkyrka erbjuder.

Botkyrka
Hos oss på Folktandvården Tullinge får du hjälp med allt som rör dina tänder och munhälsa. Våra duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor hjälper barn, ungdomar och vuxna med allt från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård. Tandvård hos Folktandvården Vi erbjuder bland annat akuttandvård, lagningar, estetisk tandvård som till exempel tandblekning och skalfasader samt tandersättningar som broar, implantat och proteser. Hos oss kan du som är vuxen också få Frisktandvård, tandvård till fast pris. Folktandvården har funnits i nästan 75 år och vi tar emot cirka 500 000 kunder varje år bara i Stockholms län. Vid akuta besvär när kliniken är stängd, vänd dig till Folktandvården Akuten på telefonnummer 08-123 156 80. Varmt välkommen till Folktandvården Tullinge!

Folktandvården Tullinge är uppskattad för sitt professionella arbete och trevliga bemötande. Många patienter känner sig trygga och väl omhändertagna, särskilt de med tandläkarskräck. Snabb och effektiv hantering av akuttandvård uppskattas också. Däremot finns kritik kring otydliga kostnader och varierande kvalitet på vård, samt förbättringspotential inom kommunikation och pedagogik.
Professionell behandling
Bra med tandläkarskräck
Opedagogisk personal
Förbättringspotential inom kommunikation
Barn, tandläkarskräck, akut tandvård
*Sammanfattat från Google (27), Facebook (4) & Vården (4).

3.3
2.8
Lisa M.
3 okt, 2024
Väldigt otrevliga personal som inte bryr sig noll och känns att dem vill att man snabbare ska ut. Jätte meningslöst att vara där. Blev jätte ledsen även för alla kommentarer jag fick !
Camilla h.
6 dec, 2023
Gick till tandläkare Adam och han gjorde ett fantastiskt jobb, Camilla, nöjd patient

Måndag - Onsdag
Torsdag - Fredag
Torsdag - Fredag
Vi erbjuder ingen drop in. Ring oss eller boka din tid online.