Lista ditt barn

Visste du att du kan lista ditt barn hos Folktandvården Kista?Stor erfarenhet av barntandvårdFolktandvården har stor erfarenhet av barn- och...

Boka tid hos Folktandvården Kista för Lista ditt barn.

Lista ditt barn

Visste du att du kan lista ditt barn hos Folktandvården Kista?

Stor erfarenhet av barntandvård

Folktandvården har stor erfarenhet av barn- och ungdomstandvård. Över 70 % av alla barn och ungdomar går till Folktandvården för att få hjälp med tandvård.

Lista ditt barn hos Folktandvården Kista

Hos Folktandvården kan du lista ditt barn som tidigast i november det år barnet fyller två år. Du kan lista ditt barn på valfri mottagning, och därefter får ni regelbundna kallelser till vald mottagning till och med året barnet fyller 23. Dessa besök är kostnadsfria!

Varmt välkommen att lista ditt barn hos Folktandvården Kista!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Folktandvården Kista erbjuder.
Kostnadsfritt för barn och unga under 24 år, samt för vuxna med frisktandvårdsavtal. Övriga patienter: 400 kr.

Rinkeby-Kista
Om Folktandvården Kista Hos Folktandvården Kista får vuxna, ungdomar och barn hjälp med allt som rör tänder och munhälsa. Våra duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor på Folktandvården Kista hjälper dig med förebyggande tandvård, regelbundna undersökningar, lagningar och akut tandvård. Vi erbjuder nya vuxna kunder tid inom 2-4 veckor. Vuxna med akuta problem och barn tar vi emot så fort som möjligt. Folktandvårdens specialister Vi har ett nära samarbete med Folktandvårdens specialister så att du kan få tandvård anpassad efter just dina behov. Tandvård hos Folktandvården Kista Vi på Folktandvården Kista erbjuder bland annat kirurgi, operation på plats vid behov, tandersättningar som broar och implantat samt tandblekning. Vi kan även hjälpa dig som är tandvårdsrädd. Hos oss kan du som är vuxen också få Frisktandvård, tandvård till fast pris. Du hittar oss bredvid Restaurang Max, trappa 5, våning 1 Varmt välkommen till Folktandvården Kista! Vid akuta besvär när kliniken är stängd, vänd dig till Folktandvården Akuten på telefonnummer 08-123 156 80.

Folktandvården Kista erbjuder omsorgsfull och professionell tandvård med ett trevligt bemötande. Många patienter känner sig trygga och omhändertagna, särskilt de som är rädda för tandläkare. Personalen är också mycket bra på att förklara behandlingar på ett begripligt sätt. På minussidan nämns skyltning som kan vara svår att hitta och enstaka fall av otrevligt bemötande från receptionen.
Omtänksam och pedagogisk personal
Otrevlig receptionist
Blandad dokumentationsproffsighet
Väntetider tandhygienister
barn, akut tandvård, tandläkarskräck
*Sammanfattat från Google (24), Vården (16), Facebook (2) & Hitta (2).

4.7
Magnus P.
12 aug, 2024
Jag har under 2024 gjort vanlig undersökning, tagit bort tandsten och dragit ut två visdomständer. Jag kan inte säga annat än att jag är mycket imponerad av hur proffsiga både tandläkare, sköterskor och tandhygienisten har varit. Jättebra bemötande. Jag var vid två tillfällen relativt nära att svimma, men de hanterade situationen galant och fick mig inte att känna mig som en stor mes :) Jag bor i Uppsala förresten. Det är värt resan ner till Kista, om man säger så.
4.5
Max H.
3 maj, 2022
Folktandvården i Kista kan varmt rekommenderas och Penny är en fantastisk tandläkare, med svårslagen noggrannhet och tålamod som få, med oss som ogillar tandläkaren. Tillgängligheten får ett "Bra" endast för att det är långa väntetider på framför allt tandhygienisterna.

Vi erbjuder ingen drop in. Ring oss eller boka din tid online.