Akut tandvård

Hos Tandea Norsborg, Botkyrka kan du söka akut tandvård i Botkyrka om du har akuta besvär med tänderna.Tandea erbjuder akut tandvård i Norsb...

Boka tid hos Tandea Norsborg, Botkyrka för Akut tandvård.

från 530kr
Priset varierar beroende på besvär och behandling

Tandea erbjuder akut tandvård i Norsborg, Botkyrka

Behöver du få hjälp snabbt? Då kan du vända dig till oss. Du kan till exempel söka vård för:

• en tand som är infekterad
  • skadade tänder
  • tandvärk
  • en krona som lossnat

Vårt mål är alltid att hjälpa dig så fort som möjligt.

Boka din akuttid för tandvård hos Tandea Norsborg, Botkyrka!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Tandea Norsborg, Botkyrka erbjuder.
09.00Tis 10/6
Kostnadsfri konsultation
Inga lediga tider den närmaste månaden
Kostnadsfri konsultation

Botkyrka
Tandea - Din tandläkare i Stockholm Tandea är ett tandvårdsföretag i Stockholm med erfarna tandläkare belägen på tre separata mottagningar. Vi har kombinerat förstklassig allmäntandvård med ett lågt pris, hög service och långa öppettider. Detta gör oss onekligen till ett av Stockholms förmånligaste tandvårdsföretag i dagsläget. Vi har så kallad befolkningsansvar på uppdrag av Region Stockholm och arbetar i anslutning till Försäkringskassan, med omtanke och omsorg som viktiga ledord i vårt arbete, och har som mål att alltid ligga i framkant när det gäller moderna metoder och utrustning. Vad kan Tandea Norsborg hjälpa dig med? Som kund kan du få allt ifrån tandproteser och tandimplantat till bettskenor och visdomstandsoperationer. Du som söker efter en pålitlig tandläkare i Stockholm kan glädjas åt att du nu kan, både som barn och som vuxen, se till att ha friska tänder livet ut till ett minst sagt resonligt pris. Vi erbjuder även delbetalning. Både allmän och specialiserad tandvård i Stockholm Vi erbjuder allmän såväl som specialiserad tandvård till människor i alla åldrar. Det finns inget om din mun vi inte kan, inget om dina tänder vi inte känner till och ingen åkomma som inte har ett ingrepp vi är kapabla att göra. Välkommen till Tandea Norsborg, Botkyrka - din tandläkare i Stockholm!

Tandea Norsborg får höga betyg för sitt trevliga och hjälpsamma bemötande, samt professionella och kunniga personal. Patienter uppskattar den lyhörda och tålmodiga vården, med långa öppettider och flexibilitet. Många nämner att kliniken är särskilt bra för personer med tandläkarskräck och finns tillgängliga för både allmän och specialiserad tandvård. Vissa kunder har påpekat problem med prisskillnader samt erfarenhet vid barnbehandling. Överlag är klienterna mycket nöjda med servicen och rekommenderar starkt kliniken.
Trevligt och hjälpsamt bemötande
Prisrörelse kan förekomma
Bristande erfarenhet vid barnbehandling
Missnöje med annonserade erbjudanden
barn, tandläkarrädsla, tandhygien, tandkirurgi
*Sammanfattat från Google (106) & Vården (24).

Zoi S.
28 jan, 2025
Mycket Trevligt bemötande
Mary D.
22 mar, 2021
Väldigt trevliga personal med bästa bemötandet!

Vi jobbar här

Francois Sabbagh
Francois Sabbagh

Leg. tandläkare och odontologisk ansvarig

Michel Aciz
Michel Aciz