Öppet i morgon från 00:00

Avdelning 2A Urologi Hallands sjukhus Varberg, Varberg

Vårdentrén, uppgång A, plan 2, Varberg

ANNONS

Avdelning 2A Urologi Hallands sjukhus Varberg, Varberg

Hos oss vårdas du vid akuta urologiska tillstånd liksom i samband med operation av urinvägar hos både män och kvinnor samt könsorganen hos mannen. Avdelningen finns på Hallands sjukhus Varberg och tar emot patienter med urologiska sjukdomar från hela Halland. Inför ditt besök hos oss Ta med dig fotolegitimation men lämna dina värdesaker hemma! Tänk på att sjukhuset inte ansvarar för värdesaker eller kontanter. För besökare och närstående Avdelningen har inga bestämda besökstider, vänligen visa hänsyn till övriga patienter. Vi uppskattar även om ni undviker starka dofter och blommor med tanke på våra allergiker.

Informationen uppdaterades 09:34 - 16 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Söndag : 00:00 - 00:00

Telefontider

Måndag - Söndag : 00:00 - 00:00

Måndag - Söndag : 00:00 - 00:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.