Öppet i morgon från 08:00

Palliativa teamet Växjö

Centrallasarettet Strandvägen 8 351 85 Växjö

ANNONS

Palliativa teamet Växjö

Palliativa rådgivningsteamet består av sjuksköterskor, läkare, kuratorer och medicinsk sekreterare. Vi arbetar över hela Kronobergs län och utgår från både Växjö och Ljungby. Vår uppgift är att fungera som stöd till hemsjukvården. När svårt sjuka patienter väljer att vårdas i hemmet under kortare eller längre tid, krävs god kommunikation mellan vårdgivarna. Rådgivningsteamet arbetar för att stärka samarbetet mellan öppen och sluten vård. Vi fungerar som en länk, som knyter samman vårdkedjan.

Informationen uppdaterades 17:52 - 15 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:30

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.