Orofacial medicin Sundsvall logo
Specialisttandläkare

Orofacial medicin Sundsvall

Sjukhustandvård/orofacial medicin är den gren inom tandvården som tar hand om dig som behöver ett särskilt omhändertagande, till exempel på grund av medicinska skäl eller funktionshinder. Hos oss träffar du erfarna tandläkare som ger dig ett personligt bemötande, bra service och självklart trygg och säker tandvård av god kvalitet. Kontakta oss, via 1177 e-tjänster, så får du veta mer!...
Orofacial medicin Sundsvall

Kontakta oss, via 1177 e-tjänster, så får du veta mer!
Verksamheten bedrivs som specialisttandvård och våra patienter remitteras från allmäntandläkare, andra specialisttandläkare, samt från läkare.Kontakta oss via våra e-tjänster så får du veta mer!

Informationen uppdaterades 09:48 - 17 jan, 2025

Orofacial medicin

Orofacial medicin i Sundsvall ger ett mycket positivt intryck med sitt coronasäkra och vänliga bemötande. Mottagningen har en kompetent och omtänksam personalstyrka vilket skänker trygghet. Några recensenter har nämnt erbjudande av kaffe och kaka som en trevlig gest. En kritik riktas mot ibland stelt bemötande och oklara slutsatser. Överlag anses kliniken vara mycket lämpad för dem med behov av specialvård.
Coronasäkert
Specifikt för specialvård
Stelt bemötande
Tvivelaktiga slutsatser
vuxna, specialvård, funktionshinder
*Sammanfattat från Google (14).