Öppet, idag till 16:00

Psykiatrisk mottagning 4 Värnamo sjukhus

Psykosmottagningen och vårdjouren Doktorsgatan, Värnamo Dagsjukvården Gränsgatan 63F, Värnamo

ANNONS

Psykiatrisk mottagning 4 Värnamo sjukhus

På mottagning 4 finns psykosmottagning, dagsjukvård och psykiatrisk vårdjour som är till för patienter över 18 år. Psykosmottagningen riktar sig till patienter med psykossjukdomar och deras närstående. Vi arbetar i team med utredning och behandlingsarbete. På mottagningen finns läkare, psykolog, sjuksköterskor och vårdadministratör. Vi samarbetar med fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist och rehabkoordinator. Dagsjukvården riktar sig till patienter som har behov av kortare insatser i form av bland annat sömn- och ångestskola. Öronakupunktur (NADA) ges som ett komplement till övrig behandling. Finns behov av stöd i form av fast vårdkontakt kan den även finnas här. På dagsjukvården arbetar främst skötare. Psykiatrisk vårdjour riktar sig till patienter som har behov av akuta och tillfälliga psykiatriska insatser i form av stöd och ångesthantering. I den psykiatriska vårdjouren arbetar skötare, sjuksköterska och läkare.

Informationen uppdaterades 09:26 - 18 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.