Öppet idag från 08:00

Psykiatrisk mottagning 3 Värnamo sjukhus, Värnamo sjukhus

Doktorsgatan, Värnamo

ANNONS

Psykiatrisk mottagning 3 Värnamo sjukhus, Värnamo sjukhus

Dagsjukvården vänder sig till patienter inom psykiatrin som har behov av en tät psykiatrisk kontakt under en begränsad period för stöd, utbildning och kompletterande behandling. Behandlingen kan bestå av individuella samtal, sömnskola, ätträning, avslappningsövningar, öronakupunktur, taktil massage. Dagsjukvården erbjuder insatser som syftar till att förbättra den somatisk hälsan och hjälp med fysiska aktiviteter som behandlingskomplement. Till dagsjukvården kan man komma en eller flera vardagar i veckan. Patienter som har varit inlagda kan erbjudas hembesök av det mobila uppföljningsteamet. Dagsjukvården vänder sig till personer med psykisk ohälsa. I Värnamo bedrivs verksamheten i villa Furulid och villa Aspelid som ligger i anslutning till Värnamo sjukhus. Personalen består av sjuksköterska och skötare. Det finns även tillgång till arbetsterapeut och sjukgymnast.

Informationen uppdaterades 09:26 - 18 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.