Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Hand- plastik- och ögonavdelning Västerbotten

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Hand- plastik- och ögonavdelning Västerbotten

090 - 785 14 71

Hand- plastik- och ögonavdelningen ansvarar för vård av tre olika specialiteter, ögonkirurgi, hand- och plastikkirurgi.Här skrivs patienter in för planerade operationer och utredningar, men även patienter med akuta skador och sjukdomar tas emot och vårdas på avdelningen. Vi behandlar patienter alltifrån två månaders ålder till vuxna.På avdelningen finns bred yrkeskompetens. Här samarbetar sjuksköterskor, undersköterskor med läkare från de olika specialiteterna.För mer information om de olika specialiteterna klicka på fliken Vårt utbud.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare, sjuksköterskor och psykologer, oavsett var du befinner dig och tid på dygnet. Få hjälp med professionell bedömning, behandling och recept eller remiss till vidare vård – inom bara några minuter.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Fakta

Telefon

090 - 785 14 71

Växelnummer:
090 - 785 00 00
Besöksadress
Ej angivet
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Måndag - Söndag Dygnet runt
Besökstider för anhöriga
  • Ej angivet
Besöksregler
Avdelningen har fria besökstider, men vi försöker även se till patienternas behov och önskemål om avskildhet och lugn under vårdtiden. Tänk på att vid besök på avdelningen låta bli att använda parfym eller ta med levande blommor då allergier kan göra det besvärligt för inneliggande patienter och personal.
Remisskrav
Remiss krävs från annan vårdgivare eller via Egen vårdbegäran. Mer information finns under länken Remiss och Egen vårdbegäran.
Driftsform
Landsting/Region
Kategorier
Handkirurgi, Ögonsjukvård

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?