Psykiatriker
Ångest och Trauma mottagning Umeå
Akutvägen 4C, Norrlands universitetssjukhus, 901 85 Umeå, 90185
Ångest- och ASTA-mottagningen vänder sig till dig mellan 18 och 60 år som bedöms vara i behov av psykiatrisk specialistvård. Vi är en psykiatrisk öppenvårdsmottagning som bedriver diagnostisering, behandling och metodutveckling för patienter med huvudproblematik ångestsyndrom, OCD, PTSD/traumarelaterade psykiatriska konsekvenser av psykisk/fysisk/sexuell våldsutsatthet. Vi har ett teambaserat arbetssätt och består av tre behandlingslinjer: Beredskapslinje, Behandlingslinje Trauma samt Ångest- och personlighetssyndrom. Vårt behandlingsutbud bygger på nationell kunskapsstyrning och evidens för respektive tillstånd. Vi kan erbjuda olika psykologiska och terapeutiska inriktningar såväl individuellt som i grupp samt psykosocial-, farmakologisk-, arbetsterapeutisk- och fysioterapeutisk behandling. Hos oss arbetar kuratorer, psykologer, psykoterapeuter, skötare, sjuksköterskor, läkare och sekreterare. Fysioterapeut och arbetsterapeut är även knutna till mottagningen. Vi är en hbtq-diplomerad verksamhet.
Hbtq-diplomering innebär att vår personal fått kunskap om hbtq-personers livsvillkor samt hur normer kring kön och sexualitet påverkar hälsa och bemötande. Längst ner på sidan under rubriken Läs mer finns mer information om Region Västerbottens hbtq-diplomerade verksamheter.
Källa: HSA-katalogen
- Vårdtyp
- Psykiatriker
- Adress
- Akutvägen 4C, Norrlands universitetssjukhus, 901 85 Umeå, 90185
- HSA-id
- SE2321000222-0255150
Mottagning
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Vanliga frågor
Var ligger Ångest och Trauma mottagning Umeå?
Ångest och Trauma mottagning Umeå ligger på Akutvägen 4C, Norrlands universitetssjukhus, 901 85 Umeå, 90185.
Vilka öppettider har Ångest och Trauma mottagning Umeå?
Mottagningen har öppet måndag–fredag 08:00–17:00.
Hur kontaktar jag Ångest och Trauma mottagning Umeå?
Du når Ångest och Trauma mottagning Umeå på telefon 46907859360.
Uppgifterna kommer från offentliga register och mottagningens webbplats. Senast uppdaterade .