Öppet måndag från 08:00

Arbetsterapiteamet Vårdcentralen Trosa, Trosa

Tomtaklintgatan 2, Trosa

Arbetsterapiteamet Vårdcentralen Trosa, Trosa

Om oss
Omdömen
Kontakt
Här träffar Du våra arbetsterapeuter. Att kunna vara aktiv och utföra sina vardagliga sysslor är viktigt för vår hälsa och livskvalitet. Om Du har svårigheter med detta är Du välkommen att kontakta oss. Målet är att varje person ska kunna klara sin personliga vård, vardagens aktiviteter och fritid så självständigt som möjligt. Åtgärder är inriktade på att träna förmåga, anpassa omgivningen eller lära in nya sätt att utföra dagliga aktiviteter. Vi har ingen telefontid men det går bra att lämna ett meddelande på telefonsvararen, så ringer vi upp dig. Du behöver ingen remiss.
Vi arbetar med:
- Utredning och behandling av olika handproblem, inklusive utprovning och tillverkning av ortoser och stödbandage för hand och arm.
- Utprovning av hjälpmedel.
- Vi ingår i teamarbetet kring patienter som riskerar långtidssjukskrivning, KOL patienter, personer med smärtproblematik samt i utredningsfas

Informationen uppdaterades 16:12 - 14 apr, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:30

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:30
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta