2.5
(1)
Öppet måndag från 07:30

Ögonmottagningen Kalmar

Hälsogränd 4, Kalmar

ANNONS

Ögonmottagningen Kalmar

Till oss kommer du för utredning och behandling av sjukdomar i och kring ögat. Vi tar emot dig som bor i södra Kalmar län. Vi diagnostiserar och behandlar till exempel grå och grön starr, sjukdomar i ögats gula fläck, ögonsjukdomar hos barn samt gör laserbehandlingar av diabetesförändringar. Vi opererar även näthinneavlossningar och andra sjukdomar i ögats bakre delar.

Informationen uppdaterades 08:03 - 17 okt, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Snittbetyg

2.5 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

7 maj, 2019 Lennart B. skrev:

Varit på ögonmotagningen för undersökning 2 gånger Sedan har det varit knäpptyst Jag har ringt till ögonmottagningen 2 gånger jag vill få ett besked vad som skall hända.Sköterskorna tycker jag bör få besked dom skriver en lapp till läkaren att han skall meddela mig vad som skall hända med mitt öga Men jag får inget besked.

Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Vårdkvalitet

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag : 07:30 - 16:30
Fredag : 07:30 - 12:30

Telefontider

Måndag : 07:00 - 15:00
Tisdag - Fredag : 07:00 - 10:30
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.