Amningsmottagning Vällingby, Hässelby/Vällingby

Vällingby Torg 6,1tr,VÄLLINGBY

ANNONS

Amningsmottagning Vällingby, Hässelby/Vällingby

Du är välkommen att höra av dig till Vällingby amningsmottagning om du behöver hjälp och stöd med amning, har amningsproblem eller bröstkomplikationer. Vi är en barnsjuksköterske/distriktssköterskeledd amningsmottagning i Vällingby som erbjuder kostnadsfri rådgivning via telefon, videomöten eller bokade besök alla vardagar i veckan. På amningsmottagningen arbetar engagerad personal för att hjälpa just dig! Vår ambition är att i lugn och ro kunna ge stöd för att hjälpa dig nå dina amningsmål.

Informationen uppdaterades 09:07 - 18 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.