Öppet, idag till 19:00

Aleris Röntgen Järva

Rinkebysvängen 70,SPÅNGA

Aleris Röntgen Järva

Om oss
Omdömen
Kontakt
Vi utför datortomografi, magnetkameraundersökningar, konventionell röntgen samt ultraljud. För samtliga undersökningar behövs remiss.
Vi har drop-in (ingen tidsbeställning) för skelett- och lungröntgen mån-fre 8-19, lör-sön 9-19. Övriga undersökningar tidbokas. Särskilda öppettider för akuta röntgenundersökningar från Närakuten.
Svaret på undersökningen får du av din läkare, som i regel har svaret inom 4 arbetsdagar från undersökningstillfället. För mer information gå gärna in på vår hemsida, www.aleris.se/rontgenjarva
Välkommen!

Med anledning av Coronaviruset
Vi gör allt vi kan för att minimera spridningen av coronaviruset. Om du har feber, hosta eller andra besvär från luftvägarna vill vi att du avvaktar med undersökningen. Har du en bokad tid, kontakta oss för ny tid. För att begränsa antalet personer som vistas i våra lokaler är vi tacksamma om anhöriga endast medföljer om det är nödvändigt, t ex om patienten är ett barn eller behöver ledsagare.

Informationen uppdaterades 07:06 - 3 jul, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Lördag - Söndag : 09:00 - 19:00
Måndag - Fredag : 08:00 - 19:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 13:00 - 16:00
Måndag - Fredag : 08:00 - 12:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta