Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Avdelning 236, Mölndal

Om Avdelning 236, Mölndal

031 - 343 11 13

Vi arbetar utifrån modellen ”patientnärmre vård”. Patientnärmre vård bygger på en vårdfilosofi där kärnan är mötet mellan patient och vårdpersonal. Patienten är i centrum, men även personalens arbetsmiljö är central i modellen. Patientnärmre vård vilar på en värdegrund där vården ska skapa goda förutsättningar för den vård som bedrivs genom helhetssyn och hög kompetens. Det innebär att vårt arbetssätt är teaminriktat och patienterna vårdas och behandlas utifrån en hög professionell medicinsk kompetens. Vi som arbetar på avdelning 236 har intentionen att utveckla avdelningen till en lärorik arbetsplats både för oss personal och för alla våra studenter, vi kommer att arbeta medvetet med utveckling och kvalitet av vårdens alla områden.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

Fakta

Telefon
031 - 343 11 13 Växelnummer
031 - 342 10 00
Besöksadress
Göteborgsvägen 31, 431 30, Möndal, Hus T, plan 7, Mölndals sjukhus - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Söndag 13:00 - 19:00
Öppettider
  • Måndag - Söndag Dygnet runt
Besökstider för anhöriga
  • Måndag - Söndag 13:00 - 19:00
Besöksregler
Medtag ej blommor som doftar.
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?