Öppet, idag till 17:00

Arbetsterapiteamet Vårdcentralen Linden Katrineholm, Katrineholm

Kullbergska sjukhuset

ANNONS

Arbetsterapiteamet Vårdcentralen Linden Katrineholm, Katrineholm

Till mig som är legitimerad arbetsterapeut kan du vända dig om du har problem med dina händer. Jag erbjuder rehabilitering enskilt och i grupp. Ger tips och information om ledskydd, ergonomi och rörelseträning samt utprovar/gör ortoser. Jag arbetar med rehabilitering i team tillsammans med läkare, sjukgymnaster och beteendevetare.
Jag medverkar också i ett minnesteam här på vårdcentralen. I teamet ingår distriktssköterska och läkare. Till oss kommer du på remiss från läkare. En del av minnesutredningen utförs på hembesök.
Hos mig kan du erhålla hjälpmedel inför höft och knäoperationer och jag ordinerar även andra hjälpmedel efter bedömning.

Informationen uppdaterades 01:02 - 17 okt, 2019

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.