Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Öron- näsa- halsmottagningen Kullbergska sjukhuset, Katrineholm

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Öron- näsa- halsmottagningen Kullbergska sjukhuset, Katrineholm

0150 - 562 46

Öron- näsa- hals kliniken Sörmland (ÖNH) är en länsklinik med verksamhet i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. $Hos oss undersöks, utreds och behandlas patienter med sjukdomar i övre luftvägarna, öronsjukdomar, yrsel, hörselnedsättning, tumörsjukdomar, röst- och sväljningsproblem samt sömnapné. $På vår mottagning genomförs planerade läkarbesök. $Om du ska opereras, bli sövd och gå hem samma dag, sker operationen på Mälarsjukhuset eller Nyköpings lasarett. $Är du i behov av vård på sjukhus (slutenvård) har ÖNH vårdplatser på Mälarsjukhuset. $Hudförändringar i huvud-hals området opereras bort i lokalbedövning hos oss. $Vi har även sköterskemottagningar för patienter som har sömnapné och behöver CPAP samt genomför mätning av luftflödet i näsan.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Vi har 0 kr i patientavgift för hela familjen.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon

0150 - 562 46

Växelnummer:
0150 - 561 00
Besöksadress
Kullbergska sjukhuset, ingång via entré 1 eller 5, Djulövägen 75, gå till Öron-näsa-halskliniken enligt skyltning - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Torsdag 06:00 - 19:00
  • Fredag 06:00 - 11:30
Öppettider
  • Måndag - Torsdag 07:30 - 16:00
  • Fredag 07:30 - 13:00
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?