Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Avdelning 353 Hematologi och trombos, Göteborg

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Avdelning 353 Hematologi och trombos, Göteborg

031 - 343 51 53

Vår målsättning är en verksamhet med god omvårdnad och hög medicinsk säkerhet i en miljö där patienten känner sig trygg och väl omhändertagen. Vi arbetar för att skapa en god arbetsmiljö med ett väl fungerande teamarbete, där man har tid för reflektion.

Verksamhetsinriktningen omfattar patienter med diagnoser inom trombo-embolism och hematologi, men även inom internmedicin. Den trombo-emboliska verksamheten omfattar framför allt patienter med tromboser i de djupa venerna och i lungorna. Den hematologiska verksamheten omfattar framför allt patienter med tumörsjukdomar i benmärg och lymfkörtlar.

Vid vår enhet arbetar läkare med special-kompetens i internmedicin, hematologi och trombo-embolism men även läkare under specialistutbildning. Enheten har även sjuksköterskor och undersköterskor med specifika kunskaper inom dessa områden.

Vi har ett nära samarbete med vår mottagning ”Diagnostiskt Centrum” (som utreder patienter med symtom på allvarlig sjukdom) samt hematologmottagningen på kliniken.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare, sjuksköterskor och psykologer, oavsett var du befinner dig och tid på dygnet. Få hjälp med professionell bedömning, behandling och recept eller remiss till vidare vård – inom bara några minuter.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Fakta

Telefon

031 - 343 51 53

Växelnummer:
031 - 342 10 00
Besöksadress
Diagnosvägen 11, 416 50, Göteborg, plan 5, Göteborg - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Söndag Dygnet runt
Öppettider
  • Måndag - Söndag Dygnet runt
Besökstider för anhöriga
  • Måndag - Söndag 14:00 - 19:00
Besöksregler
Driftsform
Landsting/Region
Webbplats
Kategorier
Hematologi

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?