0
(1)
Öppet måndag från 00:00

Avd 7B Ortopedi Piteå sjukhus

Lasarettsvägen 14, 941 50 Piteå

Avd 7B Ortopedi Piteå sjukhus

Om oss
Omdömen
Kontakt
Vid ortopedkliniken i Piteå utför vi i första hand planerade operationer, främst höft- och knäplastiker men även andra operationer gällande framförallt sjukdomar och skador i muskler och skelett. Vi har även hand om viss eftervård av patienter som opererats akut vid Sunderby sjukhus, patienter som överflyttas hit till vår vårdavdelning för fortsatt vård, efter den akuta operationen. Även patienter med andra diagnoser vårdas på avdelningen eftersom den ingår i en gemensam omvårdnadsenhet inom Medicin- och rehabiliteringskliniken. Vårdavdelningen på ortopedkliniken består av 23 vårdplatser.
Vi har både en planerad och en akut mottagning av patienter där vi tar emot patienter med skador och sjukdomar av olika slag i rörelseapparaten.
Vårt upptagningsområde innefattar hela Norrbottens län.

Informationen uppdaterades 17:17 - 13 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

11 jan, 2014 Torulf skrev:

En remiss tog mig till ortopeden i Piteå. Snacka om ett alldeles suveränt bemötande, samt att undersökningen gick smidigt utan tråkiga väntetider . Vilket teamarbete!!!! Jag hoppas det inte dröjer för min operation


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Söndag : 00:00 - 00:00

Besökstider

Måndag - Söndag : 13:00 - 19:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta