Kliniken är länets centrum för Käkkirurgi och medicinsk sjukhustandvård. Till Enheten för Käkkirurgi kommer du som har behov av hjälp med: -operationer i mun och käkar -munslemhinnans sjukdomar -tand- och munvård som led i sjukdomsbehandling Vi finns vid sjukhuset i Sunderbyn. I verksamhetsområdet ingår förutom käkkirurgi, även öron- näs- och halsenhet samt syn- och hörselenheten för länet.
Om Käkkirurgi Sunderby sjukhus
Många som vill räta upp tänderna funderar på samma sak: -”Ska jag välja Invisalign eller
ClearCorrect?” Båda är populära, diskreta och moderna skenor som stegvis flyttar
tänderna. Det finns ändå några skillnader som kan hjälpa dig att välja rätt.
Med Vården.se nya chatt får du snabb hjälp att navigera i vårdsystemet och hitta den vård du behöver – allt på ett språk du förstår. Här kan du läsa mer om hur chatten gör det enklare för dig att få rätt vård i tid!