5
(3)

Neurokirurgiska kliniken US, Linköping

Universitetssjukhuset, Linköping

Neurokirurgiska kliniken US, Linköping

Om oss
Omdömen
Kontakt
Neurokirurgiska kliniken i Linköping grundades 1964. Idag är kliniken en av sex i Sverige. Kliniken har ett upptagningsområde på ca 1 milj invånare och vårdar ca 1600 patienter/år. Kliniken är en av verksamheterna i Sinnescentrum i Östergötland. Neurokirurgen består av avd 71 med femton avdelningsplatser, sex postoperativa platser och 2 intermediärvårdsplatser. Här finns också NIVA med sex intensivvårdsplatser. Vi behandlar patienter med tumörer, blödningar, kärlmissbildningar, trauma, hydrocephalus, olika smärttillstånd, rörelserubbningar, epilepsi och andra sjukdomar i centrala nervsystemet. Den neurokirurgiska verksamheten är en högkvalificerad disciplin med avancerade kirurgiska åtgärder. Verksamheten är till stor del akut, ca 50% akutfall. Kliniken har ständig beredskap för intensivvård och tillgång till högspecialiserad vård.

Informationen uppdaterades 08:07 - 13 apr, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 3 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

17 mar, 2020 Bernt J. skrev:

Äntligen! Nu är det dags för operation. Lite omtumlande att få beskedet när man väntat så länge - men jag är glad att det blir av. Jag känner mig mycket lugn och trygg!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

9 dec, 2019 BERNT J. skrev:

Dr; Rafael Holmgren är en mycket empatisk och kunnig neurokirurg. Dr; Rafael Holmgren har genom sin iaktagelse-förmåga gett mig tillbaka tron på livet - litar helt och fast på honom och hans kollegor !

Information
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien

31 okt, 2014 jetmir skrev:

Jätte smarta personal

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta