Avdelning 36

Huvudentrén, Capio S:t Görans Sjukhus, Sankt Göransplan 1, Stockholm

ANNONS

Avdelning 36

Avdelningen har 24 vårdplatser och är inriktad på framförallt kirurgisk akutvård. Här vårdas patienter med alla typer av kirurgiska åkommor som till exempel blindtarms-inflammationer, oklara bukdiagnoser, fickor på tarmen, gallsten, magblödningar och tarmvred. Avdelningen tar också emot planerade urologpatienter. Avdelningen har hög omsättning på patienter och den genomsnittliga vårdtiden är drygt två dygn. Personal och läkare är speciellt utbildade för att ta hand om akuta kirurgiska utredningar och behandlingar.

Informationen uppdaterades 13:57 - 10 jun, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.