Allétandläkarna Tandläkare Urban Hegen, Kungsbacka

Aranäs allé 6, Kungsbacka

ANNONS

Allétandläkarna Tandläkare Urban Hegen, Kungsbacka

Januari 2009 öppnade ALLÉTANDLÄKARNA i Söderstaden efter att ha funnits på Kyrkogatan vid torget sedan 30-talet. Här har vi fräscha, ljusa, lättåtkomliga lokaler på markplan, perfekt för barnvagnar och alla med trötta ben. Vi arbetar med den senaste tekniken såsom digital röntgen, hel käkröntgen, senaste inom smärtlindring och en TV-skärm ovanför behandlingsstolarna. Vi utför all typ av tandvård och arbetar med patientens egna önskemål i centrum. Inriktning på funktion och estetik är viktigt för oss. Naturligtvis kan vi erbjuda tandblekning, skalfasader och tandhygienistbehandlingar. Tandimplantat görs på plats i kliniken. Du som patient är alltid i fokus och får ett trevligt omhändertagande! Vi är vana att behandla tandvårdsrädda och tar såklart emot barn. Vår filosofi är att erbjuda trygg värdebaserad tandvård i samspel mellan kompetent personal, friska patienter och balanserad ekonomi i en modern och positiv praktik. VÄLKOMNA!

Informationen uppdaterades 09:11 - 18 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag : 07:30 - 17:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.