Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Kranskärlsmottagning Kungälv, Kungälv

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Kranskärlsmottagning Kungälv, Kungälv

0303 - 983 06

Kranskärlsmottagningen är en del av medicinmottagningen. Kranskärlssjuksköterskor följer upp patienter som haft en hjärtinfarkt med avseende på medicinering och sekundärprevention. Hjärtskola är en del av kranskärlsmottagningen. Hjärtskola är till för patienter som vårdats på sjukhuset för hjärtinfarkt, efter ballongsprängning (PCI) eller kranskärlsoperation (CABG). Med hjälp av läkare, dietist, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator får patienter kunskap om sin sjukdom och riskfaktorer samt råd om vad man kan göra för att leva ett fortsatt bra liv.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare, sjuksköterskor och psykologer, oavsett var du befinner dig och tid på dygnet. Få hjälp med professionell bedömning, behandling och recept eller remiss till vidare vård – inom bara några minuter.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Fakta

Telefon

0303 - 983 06

Växelnummer:
0303 - 980 00
Besöksadress
Lasarettsgatan, 442 34, Kungälv - visa på karta
Telefontider
  • Måndag Dygnet runt
Öppettider
  • Ej angivet
Besökstider för anhöriga
  • Ej angivet
Besöksregler
Parfym och dofter: Många människor är överkänsliga mot parfym och andra starka dofter. Vi är därför tacksamma om du tar sådan hänsyn. Tobak: Hela sjukhuset, både inomhus och utomhus, är ett rökfritt område. Utomhus finns särskilt angivna platser där rökni
Driftsform
Ej angivet

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?