Ögonklinikens operationsavdelning, Karlskrona

, Karlskrona

ANNONS

Ögonklinikens operationsavdelning, Karlskrona

Vi utför grå starr-, skelögdhets- och ögonlocksoperationer. Dessutom opererar vi hudförändringar som finns i ögonregionen och genomför trycksänkande operationer. Varje dag utförs upp till 20 ögonoperationer. Operationer utförs måndag-fredag av en av våra ögonspecialister. Även en sjuksköterska eller ögonsjuksköterska och en undersköterska medverkar för assistans. Förundersökning inför operation genomförs på mottagningen. När denna undersökning är gjord kallas man till operation vid ett senare tillfälle. Akuta operationer under dagtid utförs på ögonklinikens operationsavdelning. Under övrig tid sker operationer på centraloperation i Karlskrona eller remitteras för åtgärd till ögonkliniken i Malmö och Lund eller till annat specialistvårdssjukhus. Ögonklinikens operationsavdelning finns i Karlskrona i byggnad 13, plan 7. Åtgärder som måste utföras i ögats bakre del remitteras till ögonkliniken i Malmö och Lund.

Informationen uppdaterades 17:25 - 15 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Telefontider

Måndag : 13:30 - 14:30
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.